please

"Please mag ik hier blijven slapen?", lijkt Zopje te zeggen, toen ik hem vanmorgen even de kamer van Evelien liet zien. Hij was onrustig, liep langs alle kamers en vond het uiteindelijk op de kamer van Tim toch wel het fijnst om te liggen, de geur van zweetvoeten en nachtelijke windjes had een kalmerende invloed op hem, hij lag er de rest van de dag knock-out te wezen.Please can I sleep over here? is what Zopje seems to be thinking, he was restless and I think he was looking for Evelien. He ended up in Tim’s bedroom, where the smell of stincky feet and big whoppers in the night calmed him down. Men are all the same.


Vanavond ben ik het een na laatste Girls Day Out blokje begonnen,one more to go after this friendship-block of the Girls Day Out.The stars are from an other quiltproject. zo tijdens de nieuwsuitzendingen van RTL4 en aaneensluitend Ned1, waar je ook niet vrolijker van wordt. Heel triest met die aardbeving in Haïti, arme mensen, letterlijk en figuurlijk. Waar had ik me toch druk over gemaakt vanmorgen, om een vuilnisroute die gewijzigd is en waar wij niets van wisten omdat we het foldertje niet hadden gezien. Rende ik vorige week woensdagmorgen kwart voor 8 nog in nachthemd met blote benen in de crocks met de groene afvalcontainer achter me aan trekkend over een ijsbaan wat straat genoemd wordt richting vuilniswagen, vanmorgen hoorde ik vanuit het warme bed de vuilniswagen voorbij zoeven zonder te stoppen. Ik zag de oranje knipperlichten en wist toen al hoe laat het was. Te laat om er achterna te rennen met de restafvalcontainer, waarin afval van de kerst nog in zat. Gelaten hoorde de dame van de reinigingsdienst mijn boze reactie, toen ze zei dat ze echt geen vuilniswagen terug mocht sturen, "daar kunnen en mogen we niet aan beginnen mevrouw", zei ze en ik hoorde ze aan haar nagels kluiven, terwijl ze met haar andere hand een ‘schiet mij maar door het hoofd’ beweging maakte naar haar collega. Klager nummer zoveel gezien de lange tijd dat ik met de telefoon in de wacht stond, wat een rotbaantje.

Daar de container bomvol zat, besloot ik maar de inhoud in zakken te doen en zelf weg te brengen naar de vuilstort; vies werkje, en kkkkoud.

0 gedachten over “please

  1. miranda sol

    Je bedoelt dat Zopje gewoon in coma lag van al die giftige dampen! Hihihi, Sorry Tim, moest even. Ja die mentaliteit van sommige mensen….. Nee niet leuk om zelf e rotzooi weg te brengen. En dan heb ik het nog niet over de geur die het met zich meebrengt. Raad. Breng bevroren afval weg. Stinkt een heel stuk minder! Hugs from Virginia.
    Ooooh ben zo beniieuwd naar je versie van dat mooie quiltje. Ook weer zo een leuke Wil Ik Ook…., helaas nog tig op het program.