planning valt in het water

De verfkwasten waren al in huis om vandaag met z’n allen aan de slag te gaan; met 5 man zouden de 2 huisjes in no-time in de beits staan, zo had mijn wederhelft bedacht. Maar gisteravond regende het al en vandaag de hele dag hing er hier een zware lucht waaruit af en toe motregen viel. Geen kwast in handen gehad, helaas, maar wel een groeizaam weertje voor onkruid, dus een deel van de dag wel besteed met wieden. Morgenochtend wil ik naar Harvest Fair gaan op de Wouwse Plantage, en ik hoop Perry mee te krijgen, gewoon lekker met z’n tweetjes de hort op gebeurd niet zo vaak. Wie weet wat we tegen het lijf lopen, een mooi tuinbankje, een hekwerk of gewoon leuke ideeën voor de sauna of zo. Hopelijk hebben we net zo’n lol als dit ventje:

Of als deze vierling

0 gedachten over “planning valt in het water

  1. Guute

    Ha Shirley, bij mij is ’t wel gelukt om te verven. Ondanks de gietende regen. En ik vind het nog geslaagd ook. (nu spreek ik wel over mijn weblog) En weet je: die tuinhuisjes lopen niet weg,hoor. Veel plezier nog met jullie uitstap.