geduld is een schone zaak

Vorige week schreef ik over het lange wachten op mijn nieuwe mobieltje van Vodavone, nou, 3 telefoontjes verder en ik wacht nog steeds! Vanmorgen belde ik met het plan ze te vertellen dat ze het mobieltje ergens op een donker plekje mogen steken, en dat ik het wel in de Vodavonewinkel zou gaan halen vandaag, maar mooi niet. Na 2x verbonden te zijn met een andere afdeling en 1x verbinding automatisch verbroken doordat ze op de andere afdeling niet opnamen, deed ik -totaal opgefokt- weer een poging.

Jong huppeltutje: Ik zie in de verzendlijst op de computer dat hij gisteren de deur uit is gegaan mevrouw!" Hmmm, dat zeiden jullie een paar weken geleden ook al. Mag ik vragen naar welk adres hij is verzonden? Nou, naar de Krekelberg natuurlijk. AAaarrrgggghhhh ik word hier helemaal niet goed van!! (en dit riep ik dus echt keihard) het mokkeltje moet zich rot geschrokken zijn, maar ze bleef kalm.

Ik heb nog voor de middag een briefje op de deur van ons oude huis geplakt met de melding dat alle pakjes gelijk naar het postkantoor moeten gaan, en niet retour afzender. Want zo blijven we aan de gang, het is dus weer vrijdag, maandag en dinsdag kunnen ze me ‘natuurlijk’ nog niks vertellen over waar het mobieltje zich bevind, want ze kunnen die info nog niet vinden in de computer; woensdag blijkt dat het dus retour is gekomen en donderdag zullen ze weer vertellen dat het "goh wat vervelend nu" nog niet verzonden is. En dán kan ik ze vertellen waar ze het mobieltje mogen steken, heerlijk, ik verheug me er nu al op ☺

0 gedachten over “geduld is een schone zaak

 1. laura Hettich

  Hoi Shirley, please kan je er een geluidsopname van maken, liefst met filmpje… en dan ook nog op Youtube??? Lijkt me geweldig…
  Succes… ben je al aan het oefenen hoe je het gaat zeggen? Wat het smeuigst is? LOL….

 2. Dita

  Heb vandaag mijn abonnement bij Tele2 verlengd en een nieuw toestel gevraagd. Wat prompt werd goedgekeurd en het zou VANDAAG nog op de post gaan. Ben benieuwd!
  Het voorstel van Laura vind ik super.
  Groeten
  Dita

 3. Klazien

  Zoooo herkenbaar, nu (twee jaar later) moet ik lachen om al die ongelooflijk stomme dingen! Je hebt een leuk log, ik kom terug groeten Klazien