ouder-kind avond

Vanavond was het een ouder-kind badmintonavond, waarbij de ouder samen met het kind wedstrijdjes van 10 minuten moest spelen tegen een ander kind met ouder. Ik had Suzanne vorige week al beloofd mee te gaan, gewoon omdat ik er zin in had en ook omdat DH het zo druk had met werk en last van zijn schouder/arm had. (blijkt dus een spierontsteking te zijn) Van 7 tot half 9 was het, de opkomst was heel goed. Eerst hadden een warming up van een kwartiertje, rennen, huppelen, draaien, rekken; ik was toen al rijp voor de bank☺ We hebben in totaal 6 partijtjes gespeeld, 3 gewonnen en 3 verloren, het ging best goed vond ik- hoewel ik dus tegen kinderen speelde en regelmatig vet verloor. We hebben vooral heel veel gelachen, een kleine tegenstandster was zo hyper, die stuiterde gewoon over het veld en van het kijken alleen al werd je al moe. Volgende keer neem ik wel een handdoek mee en een vest, ik ben nu kletsnat van het zweet (het bad loopt al vol) en ik kreeg het heel koud tussen de partijtjes door als anderen aan het spelen waren (2 keer spelen, 1 keer zitten). Suzanne was zo enthousiast, ze kletste aan 1 stuk door toen we naar huis reden, mijn arme oren.