herfstbonus

Geweldig zulk lekker weer als het nu is, ik heb een hele tijd buiten gezeten; eerst aan tafel in de volle zon en toen het me te heet werd lekker op de schommelbank.Genieten

Zo is het wel vol te houden, even ontspannen bijkomen van de door de weekse hectiek. Ik ga kijken of ik Suzanne zo ver kan krijgen om een eindje te gaan fietsen, neem gelijk het fototoestel mee, want er staan hele mooie paddestoelen in de bermen.

Gisteren was ik in Hoogvliet en ik kreeg een tip van Don dat een fourniturenzaak in het winkelcentrum vlak bij zijn huis een opheffingsuitverkoop hield. Nou, dat was smullen, voor 5 euro per meter gingen de stoffen de deur uit en ze had een flinke collectie quiltstoffen! Ze hadden ook een wand vol wol en heel veel op gebied van borduren.Lappies Hier mijn buit:

Toen ik klaar was stapte ik bij de afhaalchinees/eethuisje er naast binnen, het was etenstijd en ik wilde de terugreis niet op lege maag doen, en heb me gelaafd aan een broodje Pom. Zo lekker, niet normaal! Het was zo royaal belegd dat mijn gezicht onder de saus zat, de ‘kok’ attendeerde me hierop toen ik afrekende, hij moest er van blozen. Voor de thuisfront 2 loempia’s meegenomen en die waren ook al om te smullen zo lekker. Genade, het is goed dat ik daar niet naast woon, ik zou een vaste klant zijn dan.