opruimen

Vanmorgen was ik er al om kwart over 8 uit; ik wilde een dokterafspraak maken maar toen bleek hij volgens antwoordapparaat met vakantie te zijn. En gelijk heeft-ie! Ik ben er maar gelijk uit gebleven; het brood was inmiddels ook al klaar en toen ik na douchen en aankleden weer beneden was heb ik 2 heerlijke warme boterhammen met appelstroop gegeten. Niets is lekkerder dan verse kapjes eten 🙂 Snel naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken voor de controle van volgende week (woensdag), ik stond binnen 10 minuten weer buiten, ik kon zo doorlopen en werd gelijk geholpen, lekker hoor.

Even naar de slager beleg kopen en bij het passeren van de bloemist kon ik het niet nalaten om ook daar even binnen te wippen. Bloemen geven zo’n feestgevoel; ik heb kleine tulpen voor in de vaas en narcissen in een bak gekocht. En na het middageten besloot ik dat de garage maar eens aangepakt moest worden! Ik had eergisteren hier gekeken http://www.yourganize.nl/index.html  en dat gaf me zoveel kriebels, niet normaal. Perry had ook geen andere plannen, en kwam me na een tijdje helpen, net als Tim en Suzanne. Evelien moest nog wat leren voor een belangrijke proefwerk volgende week en kwam ons daarna ook helpen; het was toen al laat en alles wat niet weg kon moest weer naar binnen, maar toen was de garage al helemaal schoon gemaakt. Garage1 Garage3 Garage5 Garage2

Alles is naar buiten gebracht, wat weg kon stopten we in zakken en werd vlak bij de poort gezet, wat bewaard moest blijven kwam links ergens te staan. Toen links vol stond werd het ook rechts achteraan  weggezet, en toen er geen doorkomen meer aan was bij de poort is Perry alles weg gaan brengen naar de vuilstortplaats, met de hulp van Tim. Gelukkig had ik even te voren het Saverpasje (om op de vuilstortplaats te kunnen komen) van Suzanne gekregen vlak voor zij ging spelen bij een vriendinnetje. Ze had het op mijn verzoek uit mijn auto gehaald en had het in haar jaszak gestopt. "Oepsie", zei ze schuldig kijkend, helemaal vergeten.

Morgenochtend vroeg gaan Perry en ik op zoek naar een paar stevige kasten (ik wil geen open rekken meer) en een werktafel, het liefst met kastjes er onder. De oude werktafel was een oude eettafel, die deels in de weg stond omdat-ie zo groot was. Ik denk dat met het inruimen ook nog het één en ander weggegooid gaat worden. Als het een beetje wilt vlotten tackelen we morgen misschien ook nog de zooi in het tuinhuisje, alleen hier weet Perry nog niets van. Maar hij moet toch nog een keer naar de vuilstortplaats, het kon vanmiddag niet allemaal in 1 keer mee de auto in, dus waarom niet he.

To be continued

0 gedachten over “opruimen

 1. risja

  Nou je hebt de smaak te pakken.
  Wat een spullen (overbodige) heeft een mens in huis.
  Heerlijk hoor als alles weer opgeruimd is.
  Succes verder met het tuinhuisje.
  gr.Risja