BVR dancing on ice

Vanmiddag was het zover, de schaatsmiddag/avond van Perry’s werk waar we allemaal naar toe gingen. Vorig jaar was Perry ook gegaan met de kids, even een verzetje voor hen om de ellende even te ontvluchten met mij in het ziekenhuis; ik had toen net mijn 1e chemo achter de kiezen en vond het een heel fijn idee dat ze even ‘los’ konden komen, hoewel…. helemaal los kwamen ze niet. De beste wensen en daarbij gepaard gaande kusjes vlogen in het rond, vrolijk, opgelucht en stoer klonken de wensen. Tuurlijk werd er ook geschaatst; door de kinderen. Schaatsen1 Tim had zijn vriendin Agnes mee -ik vergis me af en toe en noem haar dan Astrid en als ik dan zeg dat dit komt omdat ik ook met een Astrid mail dan geloven ze me niet- en hier zie je ze op een rijtje staan. In het begin stonden ze alleen maar te staan, bang om kleintjes om ver te schaatsen. Dus gingen ze er maar bij zitten, lekker stoer zag dat er uit. Schaatsen2

Toen de kleintjes uiteindelijk het veld ruimden -er werd omgeroepen dat er chips en drinken voor ze te halen was- ging het grote spul de baan op en werd het te warrig om daar een mooie foto uit te slepen. Dus ben ik lekker de bargedeelte ingedoken, zag er uit als een log-cabin maar dan heel groot. Het was er lekker warm en de chocomelk smaakte uitstekend. Als warm eten kon je kiezen uit stoofvlees, frietjes met mayo, hamburgers, boerenkool met rookworst maar het was er zo druk dat Perry later voor me is gaan halen, er was geen doorkomen aan! Ik kreeg van hem een bord met de vreemdste combinatie, alles wat er te halen was op friet met mayonaise na. Ik heb rookworst en boerenkool opgegeten en de rest laten staan. tsssss Om 7 uur zat ik er helemaal door en zijn we naar huis gegaan met achterlating van Suzanne die uit logeren ging bij Elsa. Zus van Elsa kwam in haar plaats mee en natuurlijk ook Agnes, en ze bleven allemaal gezellig bij ons tv kijken en boggelen tot 22.00 uur. Agnes was koud 2 minuten de deur uit of Tim zat alweer achter zijn pc in spanning haar msn berichtje af te wachten.

Ik denk dat ik er maar eens in duik.Nieuwjaar_2 Kijk Marijke en Henk, hoe mooi-ie is open gegaan!