ondeugende Ernie en Bert

Even snel een blogje plaatsen, mijn hoofd staat meer naar een dutje doen. Hier het quiltje wat ik voor Jan (en Cor) heb gemaakt, ze waren er blij mee gelukkig. E_en_b_009

de nette voorkantversie zoals hij in de kamer hing tijdens hun feest ivm rondlopende kleuters

E_en_b_008 en hier de achterkant;  Ernie heeft zand in zijn ogen (hij roept ‘Hoei’) en Bert duwt hem naar huis. Jaja. nog weleens.

de quilt is heel klein, rechts zie je de cm op de groene mat.

Zipje en Zopje hebben het merelnest in de heg helemaal geplunderd; elke morgen vonden we weer andere vogelonderdelen op het gras tot vanmorgen, slecht een muis met zijn pootjes in de lucht en een kikkerpoot werden gevonden vlak voor het gras maaien. Zopje zat zo zielig naar de heg te kijken vanmorgen, als hij kon praten zou hij zeggen: "Ze zijn op!"

Gisteravond zijn we weer uit eten gegaan bij de Tapasbar op de oude Markt in Roosendaal. Vanwege personeelsgebrek in de keuken (door ziekte) liep het behoorlijk uit, 2 uur gewacht eer het mandje met brood en kruidenboter kwam. Maar we zaten lekker en hadden geen haast dus kon het ons niet zo bouten. Een andere gast dacht daar anders over en kwam zijn ongenoegen spuien bij het personeel binnen, woest was hij! Kort lontje en last van de warmte. Ik was ook een beetje door de war, Don miste een schaaltje van zijn bestelling net op het moment dat ik de laatste hap ervan naar mijn mond wilde brengen. Ooh ik schaamde me rot, en het lullige voor Don was dat het zo super lekker was. Nou ja, volgende keer zal ik beter opletten.

0 gedachten over “ondeugende Ernie en Bert

  1. Anoniem

    Néénéé, Don moet maar beter opletten! ;-))))) LOL
    Geweldige Bert en Ernie!

    Byeeeee
    Yvonne