Ojee

Met zulk mooi weer was ik van plan om een rok aan te trekken voor vandaag, mensen die mij kennen zullen denken: “Shirley in een rok, mag ik hier een foto van?”  Dus wilde ik wel mijn benen scheren, anders denken de dames dat Zipje en Zopje onder mijn rok zijn meegekomen.

Sta ik onder de douche, pak Suzanne’s mesje, die is bot. Vanonder de douche en even kijken in het badkamerkastje, meerdere mesjes, meerdere verschillende soorten scheermeshouders, en niks past ergens op. Zuchtend loop ik bloot en nat de slaapkamer in om mijn bril te halen, want ik zie ook niet goed wat ik doe, mopper ik in mezelf, en dan zie ik manlief kreunend naar me kijken. “Nee schat, geen tijd, ik moet me nog scheren.” Met bril op blijken dan ook dat geen van de mesjes op geen enkel van de scheermeshouders te passen, en zijn ze allemaal al gebruikt. Kijk, dat zag ik niet zonder bril, en ‘k gooi 10 botte mesjes weg; helaas geen nieuwe mesjes meer aanwezig en ik maak een mentale notitie, “mesjes kopen”. Ik droog me af, doe mijn ding, en loop aangekleed naar mijn nachtkastje, waar ik mijn ladyshave uit pak, dan maar elektrisch scheren. Manlief ziet me met iets roze lopen en vraagt slaperig wat ik daar heb. “Oh, dat is de vibrator, even een andere kop erop zetten en ik kan er mee scheren.” Hij is gelijk goed wakker!

En nu dus scheren en inpakken en wegwezen. Het was gezellig druk in de winkel, veel gelachen en af en toe gesnoept van de koekjes; zo is werken wel vol te houden! Lekker hoor, met luchtige kleren aan, het is 20 graden warmer dan vorige week!
Afbeelding 2 Afbeelding 1
Ingrid zorgde niet alleen voor de bovenstaande foto’s 🙂 maar ook dat ik de juiste lapjes had om van te snijden voor de eerste 3 blokken (eerste maand) van Sweet William, het was een enorme uitzoekerij tussen al die dozen vol heerlijke lapjes, en om 2 uur was alles al klaar, wat een teamwork! Sweet William is een BOM bij Quilt-it&Dotty die binnen een paar dagen al helemaal vol zat!
IMG_0622 IMG_0621
Bij thuiskomst had zoon ook al alles klaar staan voor de BBQ, zijn vrienden zijn gekomen (zijn verlate verjaardagsfeest) hij heeft 5 kilo vlees ingeslagen voor 10 man, het moet heel gek lopen wilt er niets voor ons overblijven. Aan tafel!
IMG_0623

0 gedachten over “Ojee

 1. sylviawillemien

  ohoh, meid, dit is toch echt weer een verhaal van jou……….haha!!!
  bikinilijntje meegenomen??? Nou ja, zover gaat het niet bij Dorry, toch??!!
  fijn weekend, en bruin-se? bruin-ze? Whatever………..;)

 2. ester arts

  Wat heerlijk zeg, zo’n lekker weer, in de mooie winkel van Dorry en dan s’avonds nog lekker eten ook!! Geniet er maar lekker van. Groetjes Ester

 3. miranda

  Jij doe weer lekker quiltvitamines op en gelijk een niewe quilt to be patroon gescoord! Aaahhhh die verleidingen allemaal….