Of maar wel

Ik kon er haast niet van slapen en keek wat de reacties waren, ook een wellus-nietus, en toen mijn lief thuis kwam om te eten, legde ik hem mijn dilemma voor, alsof hij niets anders aan zijn hoofd heeft. Maar hij leek er al over nagedacht te hebben, want hij kwam gelijk met zijn mening: erop appliqueren, want de zigzagrand hoort bij de stijl van die rand blokjes. En aangezien ik keurig ben opgevoed, altijd luisteren naar je echtgenoot 🙂 heb ik de knoop doorgehakt en ben nu al op ongeveer een kwart van de eerste rij. Het gaat lekker, kijk maar:

Ik werk vanaf de achterkant, voel en zie waar het randje zit, en maak kleine stiksteekjes door de lagen heen, zonder door het kartonnetje te gaan. Deze haal ik er pas uit als de rand er op zit. Vooralsnog is het heerlijk genieten in het zonnetje, ondertussen met een half oog kijken naar detectives, heerlijk!

0 gedachten over “Of maar wel

  1. Hermie

    Hallo Shirley,
    Als je er zelf tevreden over bent, dat is het voornaamste. Vind jij dat prettig naaien aan de onderkant van de stof? Ik heb het wel eens geprobeerd,maar ik appliqueer ze liever aan de goede kant.