OEQC deel 6

SAQA was ook aanwezig in de grote zaal van de MECC in Maastricht, dit is een Amerikaanse organisatie die art quilten promoot,  op hun website  kan je er meer over lezen en zien, echt de moeite waard met heel veel foto’s!

In Maastricht hingen de quilts in paren naast elkaar, elk had hun eigen thema, sommige leken hetzelfde tot je beter keek, ik heb genoten en liep te oooh-en en aaaaah-en, en ik was niet de enige die af en toe adem inhield bij het ontdekken van weer een beauty. De kleuren, de helderheid, de scherpte, het was werkelijk een feestje! Bij de een leek het net echt,
IMG_3198en bij de andere quilt was het een huh wat is dit? IMG_3172
Tijdens het maken van de foto’s heb ik ook de bordjes apart geschoten zodat de tekst leesbaar is, alleen zie ik nu, dat ik  -van pure opwinding?- de bordjes van de eerste twee koppeltjes ben vergeten. Nou ja, 2 van de 40, dan valt het toch nog mee, maar niet als je de maakster van een van die quilts bent en geen credits krijg. Zodra ik meer weet zet ik de info bij de namen, het gaat om de eerste vier quilts.

Klik op onderstaande foto om in dit album te komen en geniet!
Maastricht OEQC '15 deel 5

Eén gedachte op “OEQC deel 6

  1. Truus

    Bedankt weer voor je verslag. Ben geen fan van moderne of art quilts maar geweldig die van de bloemen en vogels.
    Kan alleen niet alles bekijken want er zitten grijze vlakken tussen en later blokkeerde het helemaal kon ik niet verder kijken. Morgen nog maar eens proberen.
    groetjes,Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.