oef

Mijn huisarts belde me een half uur geleden op, hij had contact opgenomen met de internist vanwege mijn klachten, die verontrustend leken ware het niet dat de labuitslagen het tegendeel lieten zien. De internist wist haast met zekerheid te zeggen dat de klachten niet van Non Hodgkin-opleving konden zijn en zei dat ik waarschijnlijk in korte tijd te veel hooi op de vork had genomen en dat het daarvan zou komen. Ik moest gewoon doorgaan met wat ik doe en me niet ongerust maken. Haha, waar zit dat knopje? Dan kan ik het even omzetten.

Kijk eens wat een eigenwijs koppie hier uit een boomhut steekt. Dit is de kat van mijn oRoodjeuders en meer dan dit krijgen we niet te zien van hem als we op Hoek zijn. Hij woont in een oude conifeer die omhoog groeit tegen een afgezaagde kronkelwilg; deze boomhut heeft zelfs een waterdicht dak. ☺ Heel schuw is hij met vreemden erbij, maar gelukkig niet als mijn ouders alleen zijn met hem. Dan wilt hij alles zien en meemaken, of het een snijmes is of een naaimachine. Tevens houdt hij het huis spinnenvrij en springt er zelfs voor op de hoogste kast. Handig zo’n beesje. Maar ik ben blij dat ons trio hun pootjes redelijk op de vloer houden.

0 gedachten over “oef

 1. Dita

  Als je het knopje hebt gevonden laat het dan even weten. Zou er ook meegeholpen zijn:>))

  Dita

 2. Adrie J.

  Gewoon doorgaan met wat je doet? Probeer het in een lagere versnelling, is misschien even wennen, maar zal ontspannend zijn denk ik.

  liefs en groetjes, Adrie J.

 3. Ingrid

  Gelukkig een goeie uitslag. Minder doen hihi.. tsja, hoe dat moet, geen idee hoor.. proberen toch maar, is wel van belang anders raakt een mens overspannen van het doen van hobby’s….LOL..
  groetjes – Ingrid