heerlijk weer

Wat een zalig weer vandaag, nog wel een fris windje maar toch. De straat ligt al bezaaid met roze bloesem, ziet er heel feestelijk uit en de overburen waren druk in de weer met hun tuin. Beter geslapen weer dan de nacht tevoren, stuk minder liggen zweten, mijn nekharen werden niet nat, tenminste, ik ben er niet wakker van geworden en toen ik wakker werd waren ze droog.

Afgelopen week had Tim deze foto gemaaktSchoot_1 Zipje lag al op schoot toen Zopje aan kwam rennen en er ook bij wilde komen. Heel aanhalig kwam hij tot vlak onder mijn kin liggen, rgelmatig met zijn neus tegen de mijne. En ik moest zo nodig naar de wc maar wilde dit geluk niet verstoren.

Bananenschil en wat te denken van dit stilleven, vond ik eergisteren toen ik de kamer aan het opruimen was. Waar een grote kaars toch maar weer goed voor is. Hieronder nog een stilleven.

Duikspul en na ruim een half jaar buiten in een emmer sop te hebben gestaan heb ik gistermiddag dan toch eindelijk de duikbrillen, snorkels en duikring naar binnen gehaald en schoongemaakt, een takkewerk, omdat de algen overal zaten en je er moeilijk bij kon komen met de borstel en de flessenrager. Dan maar een uurtje of 2 in een sopje van heet water en een blokje van de vaatwasser. Kraakhelder, maar hoe goed de rubbertjes er over een paar maanden bijstaan durf ik niet te zeggen.

98d4 deze lapjes en meer heb ik gisteren gekocht via Yvonne die ze vandaag heeft gehaald voor me en morgen rijden Perry en ik even naar Antwerpen om ze op te halen en ook om even bij te praten. Ik organiseer voor mijn Kletsertjes een blokkenlotto en ze mogen dit blok Dsc01110_1 gaan maken: met fruit of groentenstofjes als middenblok. Leuk he.

0 gedachten over “heerlijk weer

 1. inge

  schitterende foto van jou en Zipje en Zopje!
  en heel mooi klottoblok, ben benieuwd en hoop op veel deelnemers!

 2. Yvonne

  Om jaloers op te worden, die foto van jou en Zipje en Zopje samen op je schoot. Dat geluk heb ik nog nooit gehad. De éne duwt de andere steeds van schoot. 🙁

 3. Marlies

  Leuk zeg die foto met de kattepoesenelletjes! Zolekker he die lijfjes op schoot en die lekkere neusjes die ze weggeven! Zo’n foto moet je boven je bed hangen , wordt je gegarandeerd vrolijk wakker. Die snoesjes van mij doen dit ook zo graag , en vooral als ik aan het lezen ben , of aan het handwerken , maar ze doen het apart , want Nel wordt altijd wegepest door Pientjepestkop , Nel bijt altijd zo lekker in mijn kin , maar als de oren naar achter gaan moet je uitkijken , want dan BIJT ze echt , au au!!! Muisie komt niet op schoot . alleen maar bij de baas , en dan te bedenken dat hij de eerste maanden konstant in mijn nek wilde liggen , en nu wil hij niks meer van me weten , rare beesten die katten!
  Bananen in de kaars waar ken ik dat van!!!! 😉 En die lapjes , hm om op te eten! jammer dat ik niet bij de kletsers hoor.:-(

  Fijne dag van Marlies

 4. Jordy

  Dit is echt de beste site die ik in jaren ben tegen gekomen…..GEWELDIG! Leuk gemaakt, leuke foto’s en lekker vrolijke verhalen. Ga zo door.