nieuwe haren


en zo zie ik er nu uit, met nieuwe haardos. Het is even wennen, maar als het waar is wat men zegt is het niet van echt te ondescheiden. Wel de scheiding aan de andere kant en en een beetje andere kleur dan ik had, maar niet storend of zo, ik begin hem zelfs mooi te vinden!
Gistermiddag bij de kapper voelde het net of ik in het leger ging met het kaalscheren, maar ik was er niet emotioneel onder; het moest gebeuren en alles beter dan steeds overal haren vinden.
Op de heenweg heb ik mezelf getracteerd op een hele hoge diepvrieskast met 8 of 9 laden LOL, iets wat ik al heel lang had willen hebben, maar er nooit van was gekomen. Maandag bellen ze om af te spreken wanneer ze hem kunnen brengen! Daar houd ik van, actie en niet te lang erover treuzelen LOL. Ze kunnen hem qua organisatorische redenen hier thuis pas zaterdag brengen, nou, dat moet dan maar. Hebben we tot die tijd de tij om hem leeg te eten Haha.

0 gedachten over “nieuwe haren

 1. ansje

  Goedemorgen Shirley,
  Ik wil even zeggen dat de pruik je heel goed staat!!Natuurlijk net ff anders en de scheiding aan de andere kant. Maar een flinke bos haar. Zal best wennen zijn zo. Maar gelukkig is het tijdelijk!! Sterkte meissie. Ik denk aan je.
  Liefs Ansje 😉

 2. Mieke49

  Hoi Shirley en de rest van de fam

  die pruik staat goed (en inderdaad komen hier geen grijze haren meer)
  iedereen sterkte en hou jullie taai he
  Liefs en een dikke knuffel
  Mieke49

 3. Ingrid

  Ha Shirley, het ziet er prima uit hoor, inderdaad even op je andere foto’s gekeken en e scheiding is aan de andere kant maar de kleur lijkt me perfect… Dit is heel mooi…
  en inderdaad van tijdelijke aard..Vond Tim het ook mooi??? en de meisjes??
  sterkte hoor meid..!!
  Ingrid

 4. Dorry

  Shirley,

  Wat knap van je dat je direct alles er af hebt geschoren! Ik zou het niet kunnen, maar wel bij elke bos haar gaan zitten grienen. Wat maken ze toch prachtige haarstukken tegenwoordig. Ga je je pruikje ritueel verbranden als je beter bent?

  Dorry

 5. henriette

  Goede morgen Shirley

  Gaat het een beetje met je?
  Je ziet er goed uit met je haarstuk hoor! Het is trouwens ook een heel mooi stuk.
  Ja kijk daar anders naar omdat ik zelf ook een haarstuk heb sinds 2 jaar.
  Ik heb een erfelijke aandoening waarbij je steeds kaler wordt. Ik was er gauw aan gewend omdat het gewoon een stuk mooier is.En het eenmaal niet anders is.
  Ik hoop dat bij jouw je haren gauw weer terug komen na de behandeling. Is natuurlijk toch altijd beter.
  Sterkte hoor.
  Henriette

 6. Henny

  Hoi Shirley,
  Ziet er goed uit hoor! Als het goed is, nee als het met jóu goed is volgend weekend, dan komen we hem in het echt bekijken.
  Sterkte vrijdag, veel liefs, Henny

 7. Irene F

  Meid, wat leuk die pruik. Ja, ik ben een fan van pruiken. Jammer dat ze zo duur zijn. Hij staat je prima, dus niet ritueel verbranden als je je eigen haar weer hebt. Doodzonde. En Perry heeft nu een andere vrouw om weer verliefd op te worden.
  Blijf positief, maar dat zal wel lukken, je hebt tenminste je humor nog. Liefs van Irene F

 8. hilde

  Hai Shirley
  Ziet er prima uit meid! Fijn dat je er zo nuchter mee om kon gaan, er is tenslotte meer op de wereld dan een bad-hair-day.
  En die vriezer? ik heb er zelf sinds afgelopen zomer ook een, zoeen die je nooit meer hoeft te ontdooien omdat hij niet alles met een rijplaag bedekt. Beste koop die ik in jaren heb gedaan, spaart me heeeeel veel boodschappen doen uit. Daar ga je nog heel veel plezier van hebben!

  Liefs
  Hilde

 9. Yvonne

  Hi Shirley,
  Even een andere verpakking …. net zo mooi! ’t Is de inhoud die belangrijk is!!!
  Knuffel van
  Yvonne

 10. Diny F.

  Shirley, het zal even wennen moeten, maar jij blijft dezelfde en daar gaat het om! Ik vind je heel flink t.o.v. jezelf. Wees blij met die lieve familie om je heen.
  Elke dag denk ik aan je!
  Liefs,
  Diny.

 11. Hermie

  Hallo Shirley,
  De pruik staat je goed,al wordt het nooit je eigen.Tegenwoordig zijn ze niet van echt te onderscheiden.Je hoort vaak dat je nog mooier haar terugkrijgt.Ga je de ijskast volstoppen met lekkers?
  🙂 . Groetjes Hermie

 12. Annelies

  Evenals de anderen kan ik alleen maar zeggen, dat je pruik je prima staat. Neemt niet weg, dat ik je veel liever je eigen pruikje had laten houden, dat snap je wel.
  Je weet het, hé, even van iemand wat optimisme lenen als het jouwe even op is!!
  groeten en ik blijf voor je duimen
  Annelies

 13. Wendy vd Kolk

  Hoi Shirley,
  Je pruik staat je prachtig, inderdaad niet van echt te onderscheiden! Ik heb echt diepe bewondering voor je hoe je met deze situatie omgaat. Heb het in mijn zeer naaste omgeving ook meegemaakt, en hierdoor is mijn bewondering voor jou nog groter. Het is fijn om regelmatig een berichtje van je te lezen op QN. Heel veel sterkte verder, denk aan je. groetjes, Wendy vd Kolk:)

 14. marjolein

  Hoi Shirley,
  Meteen de knoop doorgehakt, je hebt groot gelijk!! En volgens mij zitten er aan een pruik toch ook voordelen, al haalt het ’t niet bij je eigen haar natuurlijk. Ik sluit me trouwens helemaal aan bij wat Wendy hier schreef, ook ik heb in mijn naaste omgeving het e.e.a. meegemaakt zoals je weet, en daarom heb ik heel veel bewondering voor je. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Groetjes, en heel veel sterkte, Marjolein.

 15. Jeannette

  Hoi Shirley,

  Ik vind dat het je geweldig staat. Ik moest namelijk eerst LEZEN dat het je nieuwe haardos was! Kan je nagaan. Je moet je alleen niet teveel op je hals halen, je ziet er namelijk wel een beetje moe uit.
  Misschien hoor je niet zoveel van me, maar ik DENK HEEL VEEL aan je!

  Heel veel liefs,

  Jeannette (Moordrecht)

 16. Christiane

  Hoi Shirley,

  Ook ik wist niet meteen of je nu MET of zonder de pruik op de foto zat. Maar de reakties verklaren het natuurlijk. En dikke knuffel ook vanuit Keulen.
  Christiane

 17. Marja

  Ha Shirley,

  Staat pittig, je nieuwe tijdelijke haardos! Als je je goed voelt kun je de wereld ook een klein beetje gemakkelijker aan en hoeft je je in elk geval niet te verstoppen. Wel goed op jezelf passen en niet teveel hooi op je vork nemen, je hebt je energie hard genoeg nodig, wanneer volgt de volgende kuur? Succes he!!

  groetjes Marja,
  die nog goed weet hoe het voelt met een pruik de wereld te trotseren. HET KAN!!!! 😀 😕 😉 😛 😀

 18. Mariëlle

  Hoi Shirley,
  Knap van je om zo resoluut te kiezen voor je nieuwe haardos en niet te wachten tot de oude weg was (heb als verpleegkundige jaren gewerkt op een oncologie afdeling) Ik heb echt bewondering voor je!
  Fijn dat je iedereen via je log en mailtjes op de hoogte blijft houden van jullie reilen en zeilen

  groetjes mariëlle

 19. @nica

  Hoi Shirley

  mooie bos met haar hoor, laat je lekker verwennen door je familie.

  groetjes @nica

 20. han

  Beste Shirley,

  Ik begreep van per dat , gezien de omstandigheden, het goed gaat. Ik zag je foto en heb je verhaal gelezen en dacht aan het volgende spreekwoord: achter de wolken schijnt de zon of is het niet gewoon onder die pruik blijft het zonnetje schijnen?
  Shirley ik wens je veel voorspoed en beterschap en niet veel spuugbuien in en buiten huis. Het ga je goed.

 21. Mieke Reinoud

  Beste Shirley.
  Fijn dat het goed met je gaat en ik vind je haar prachtig en zit altijd netjes. Lees altijd al je mail maar heb een paar dagen wat gemist omdat we niet op internet konden komen (maar denk altijd aan jullie). Het allerbeste en tot mails Mieke R.