nieuwe bee

In plaats van te gaan werken besloot ik vanmorgen naar de bee te gaan, om even los te komen van de stress; het was hier in Roosendaal in een wijkhuis, een bestaande groep maar nieuw voor mij. Ik had een dikke rol met quilts bij me zodat ze een beetje een idee konden krijgen van mijn kunnen en ik kreeg de aanwezige 10 dames er inderdaad even stil mee, vooral de quilts met katten er op en de applicatiequilts van McKenna (die met het paard en de kerstquilt, zie album hiernaast) vonden ze super. Ik had een handwerkje bij me, de hexagonen, en na een uur suisden mijn oren al van het geklets, een echte bee dus. Het was een gemeleerd gezelschap, ik gok de leeftijden tussen 35 en 90 en ze waren allemaal heel hartelijk. Na de verhuizing kan ik het makkelijk op de fiets doen, naar de bee komen, zelfs als ik met de machine wil naaien. Er staat nl een lading naaimachines in de kast van de naailesgroep, en die mogen we ook gebruiken. En een strijkplank/strijkijzer en een kast vol quiltbladen (Quiltnieuws) en quiltboeken, best handig. De koffie was er alleen heel slap, net thee met een koffiesmaakje, daar zal je het niet van aan je maag krijgen. We kregen van een jarige een lekker koekje er bij Food020

’s Middags moest er in de garagebox gewerkt worden, morgenochtend komt de waterschademan en hij moet er wel bij kunnen. Dus heb ik samen met Suzanne eerst iets van 28 dozen die niet aangetast waren naar ons nieuwe huis gebracht, gelukkig kon ik het busje van Perry gebruiken, anders was ik heen en weer blijven rijden. Nu maar hopen dat hij niet is vergeten te schakelen in mijn auto, want het verhaal van dat-ie een paar jaar geleden in mijn auto op de snelweg in z’n 3 reed en het vreemd vond dat de moter zo’n lawaai maakte vergeet ik nooit. Je moet weten dat als Perry alleen in de auto rijdt, de meter meer boven dan onder de 150 zit. En dat in z’n 3….. hoor ik daar autokenners kreunen?

Kreeg van Hilde deze tip binnen:gratis en voor niets een Nibudagenda ontvangen! Als je op die link klikt en naar ‘direct naar het bestelformulier’ gaat en alles invult, krijg je gratis een agenda toegestuurd, zelfs geen portokosten zitten er aan vast. Goed he? Moet je natuurlijk alleen de agenda aanvinken, anders zit er wel een prijskaartje aan vast.

0 gedachten over “nieuwe bee

  1. rens

    Hi Shirley, leuk die bee zeg, door je quilts te laten zien weten de dames dat je geen beginner meer ben. Ben benieuwd of ik die agenda zal ontvangen, heb er nl ook eentje besteld. Bedankt voor de tip.
    Rens.