nieuw begin

Nieuw begin voor 2 dingen vandaag. Ik verklaar me nader.
Toen ik gisteravond laat mijn pruik af deed en zo mijn hoofd stond te bekijken in de spiegel terwijl ik mijn tanden poetste, zag ik een lichte gloed over mijn hoofd. Na dichter bij de spiegel te staan om het beter te kunnen bekijken zag ik behalve opeens veel tandpastaspetters op de spiegel ook nieuwe haargroei! Echt heel licht van kleur (ik zal nu wel helemaal grijs zijn) en milimeterwerk nog, maar toch, het is er weer. Echt een nieuw begin. Dat ik hier erg blij om ben blijkt wel uit de onderstaande foto, vanmorgen vroeg genomen door Evelien. Ook de kids moesten allemaal even voelen op mijn hoofd, aaiend over de hele zachte stoppeltjes en ze waren blij dat het nu ook zichtbaar de goede kant op gaat.

Okay, even neus snuiten, emotionele tut die ik ben Maar ik vind het leuk dat ik toch goed op deze foto sta, vrolijk. Over een tijdje als de temperaturen het toelaten kan ik lekker zonder pruik rondlopen nu mijn eigen haren weer doorkomen.

Het 2e nieuwe begin is buiten aan de hand; de oude schutting wordt momenteel gesloopt om plaats te maken voor de nieuwe. De palen waren al stevig aan het rotten en de metalen bevestigingsplaatjes waarmee de schuttingdelen tegen de palen aan zaten waren ook al aan het doorroesten. De door Perry gemetselde compostbak die achter in de tuin tegen de oude schutting staat gaan ze ook afbreken en het compost dat er in zit gaan ze in het plantsoen tegen onze heg aan deponeren onder het mom van mulchen, want de lente komt eraan en het is goed tegen onkruid en goede voeding voor de haag. Ze verwachten dat de schutting aan de lange zijde vanavond helemaal staat en dat ze morgen verder kunnen gaan met de andere schuttingen. (achter en opzij zijn het maar korte stukken, waarvan 1 deel opzij een poort met deur wordt.)

Verder wil ik jullie even voorstellen aan een goede hulp in de huishouding zondag gefotografeerd.

die ondanks haar lengte de kok zelfs opzij durft te duwen om erbij te kunnen

0 gedachten over “nieuw begin

 1. Yvonne

  Wooow … dat is durven!
  Ondanks de korte nieuwe stoppeltjes is het een vrolijke foto! Houden zo, die lach, je komt er! 😛
  Genieten van de nieuwe schutting en van je goede hulp!
  Liefs van
  Yvonne

 2. Christíane

  Hoi Shirley,
  staat ook netjes met skinhead. Hier zeggen we “Een mooi mens wordt door niets mismaakt.” Voelt het als met een babyhoofd? Zeker lekker pluizig. Zie ik nu pas hoe klein de paardenquilt eigenlijk is. Waardeer ik jou werk destemeer.
  Knuffels en een pluim voor Evelien
  Christiane

 3. Marianna

  Goed zo! Dat is zelfvertrouwen zeg! 😀 Inderdaad het eerste uiterlijke teken dat het echt goed gaat! heb je al een vakantiebestemming uitgezocht? Alleen al leuk dat je er weer over na kan denken! Je quiltje wordt erg mooi! Lekker fleurig! Past goed in deze tijd van het jaar! Nu nog wat warmenr worden! Nee, niet alleen onder je pruik als je je pasje kwijt bent…..LOL!
  Sterkte met de laatste loodjes!

  Groetjes,
  Mrianna

 4. Arja

  hihi, ik kan me voorstellen dat je de hele tijd je zachte stoppeltjes wilt aaien. dat voelt zooo lekker!

 5. gudrun callewaert

  Hoi Shirley,

  Misschien worden het wel krulletjes, zou ook niet misstaan. Je staat overigens heel goed op de foto.
  liefs, Gudrun

 6. Katrien

  Van zelfvertrouwen gesproken,je straalt gewoon op deze foto,houden zo.
  En zo’n flinke hulp daar droomt iedere ouder van .
  vele groetjes Katrien

 7. Marianne

  Dat glundergezicht!!! beter kan een mens niet wensen en ja dat stoppeltjes aaien herken ik van mijn moeder die prachtig krullend haar terug kreeg . Fijn hoor dat je de lef hebt om de pruik af te doen. Dat gaat trouwens ontstellend kriebelen als het eenmaal doorgroeit dus dan zul je hem wel vaker in een hoekje leggen. Doe de groeten aan je perfecte hulp . Die is dus van vele markten thuis! Van wie zou ze het hebben 😉
  Groetjes Marianne

 8. ina klugt

  Je staat er gewoon mooi te zijn en dan vooral voor jezelf toch? Houen zo!
  Ina

 9. Ria

  Leuke coupe Shirley,staat je echt leuk!
  Gelukkig maar, dan kan je vaker pruikloos rondlopen, is beter voor je verse dons ook. Geweldig hoor!
  Doe je ipv je pruik op een paar mooie grote oorbellen in.
  Helemaal toppie

  Voor je kersverse dons is het ook heel goed om pruikloos te gaan voor het grootste deel van de dag. Het staat je leuk!

 10. mieke49

  Hoi Shirley

  inderdaad gaat het de goede kant op
  en elke dag een stukje vooruit (zelfs met de kleine dons)haartjes
  nogmaals een dikke knuffel vanuit Maarssen