Niet veel te vertellen

en dus laat ik Mark even aan het woord, altijd leuk om op deze manier door een boek te bladeren:

d'r is vandaag minder uit mijn handen gekomen dan ik had gehoopt. Ik heb wel mijn Pfaff opgehaald uit Etten-Leur, maar ik heb helaas niets gedaan aan de kattenquilt.

Ik wil de snorharen vast zetten met een dotje hete lijm van een lijmpistool. Ik steek de haren bij de top er in, en via de achterkant weer door naar de voorkant, zodat er een klein bruggetje ontstaat, waarop het dotje lijm kan komen. Ik heb in het verleden ook op deze manier spinnen en vleermuizen vastgelijmd op een heksenquilt, en ook de bezems. 6a0134807a3df5970c0134807a481d970c-640wi

huh, bezems, op deze zie je ze wel 6a0134807a3df5970c0133ed47ac65970b-640wi
gemaakt van raffia. Maar goed, de bezems zitten er nog op, hoewel, Zipje en Zopje hebben er 2 afgetrokken toen ze nog klein en huppelig waren, dus het blijft lang goed vast zitten. Oja, ik heb op deze manier ook de oogjes van de kippen vastgezet.

Morgen komt Dione met haar vriend vanuit Australia (via via) even langs voor de lunch, op weg naar opa en oma in Hoek. Helaas ben ik dan alleen thuis, met een beetje geluk is Perry er wel, maar de kids gaan ze dan missen. Eens kijken of hier een mouw aan te spelden is.

Maar verder heb ik niet veel te vertellen, nee.