Keuzes maken

Vanmiddag was er weer de bee, het was heerlijk zonnig en warm, dus zaten we buiten.Gelukkig had ik mijn schaartje gevonden (geen spoor te bekennen van de takkerremover heaas) -scherp maar met botte punten- en kon ik met een gerust hart kletsen, luisteren en wegknippen van de trapunto-vulling (buiten de stiklijnen), bij thuiskomst heb ik de quilttop gesandwiched en vanavond heb ik al een proefje gemaakt met doorquilten. Het zit namelijk zo, zaterdag zie ik Yvonne in Vreeland, en dan moet ik wel iets meer dan enkel een affe top kunnen laten zien, want ze neemt haar zweep mee!

Tja, wat moet ik van het quiltwerk zover zeggen, het heen en weer gemeander vind ik wel leuk, maar het is niet spannend om hier ook het middelste deel mee te doen, plus het garen valt veel te veel op, op het groene stofje.Photobucket Ik liep de trap op, denkend hoe verder te gaan, en op weg naar mijn naaikamer aaide ik de quilts die op de overloop over de balustraden hangen, en toen viel mijn oog op het quiltmotief van libellen op de quilt van ons bed. Zo ga ik het doen, natuurlijk, over en weer vliegende libellen met kringeltjes er tussen, met groen Aurifill garen (glimt zo mooi), zodat de libellen wel opvallen maar vanwege het garen niet overheersen. En ik ga de katten snorharen gevn an vissersgaren, bedenk ik me net, ik heb wat stevige vissersgaren, en dan lijken het net echte snorharen. mmm, dat wordt nog wel wat. Dat worden hele gelukkige tevreden spinnende katten, ik hoor ze nu al.

0 gedachten over “Keuzes maken

 1. Elly L

  Wat wordt het quiltje mooi. Ben wel heel benieuwd naar het resultaat. Je mag hem natuurlijk niet vergeten mee te nemen zaterdag.
  groetjes Elly

 2. Else

  Hij word leuk! Je zou ook quiltgaren of ijzergaren kunnen gebruiken voor snorharen (doe ik bij de muisjes!) fijne zonnige dag, knuffel Else

 3. Jantine Urban

  Het wordt een super leuk quiltje, echt weer een Shirley quilt! Jammer dat ik hem zaterdag niet kan bewonderen in Vreeland, ik had helaas al andere verplichtingen…

 4. jolie

  Vissersgaren gebruik ik veel om wat kleine dingen mee op te hangen. Denk alleen dat als je het gaat gebruiken voor het quilten en daarna eventueel gaat strijken je kans loopt dat het gaat verbranden …

 5. jolie

  lag gisteravond in bed en dacht aan jou… schreef gisteren ” verbranden” maar dacht in bed… dat is het juiste woord niet … smelten bedoel ik natuurlijk.
  Wie had ooit gedacht dat jij nog eens in mijn gedachten zou komen terwijl ik probeer te slapen 🙂