Nachtje over slapen

's Mooi he?

Photobucketjaja, tot je het geheel ziet, en ik maar denken dat ik het nog zo goed had opgemeten, de sashing, mooi niet dus.Photobucketik heb de sashing te breed gemaakt! Of te weinig flying geese? Of teveel? Ik kan niet meer helder denken. De flying geese randen liggen gewoon er tegen aan, dus ja, er valt wel een kwart inch naadje weg hier en daar, maar ik kom dan nog ruim 1½ inch tekort. Voordat ik teveel van de sashing ga snijden, ga ik er eerst een nachtje over slapen, dat lijkt me wel zo verstandig.

Als ik zo tel bij de moeder der antieke quilts,Photobucket blijkt dat ik de rij juist eentje te groot heb gemaakt, Guute heeft 24 gansjes over de breedte langs de sashing vliegen (dus van begin tot einde sashing) en ik dus 25. Euj, ik kook  teveel, praat teveel, gas geven en naaien…..juist, ook altijd teveel, ah-ja, dan kan er ook wel een gansje teveel zijn.

0 gedachten over “Nachtje over slapen

 1. Heleen

  Volgens mij heb ik meerderen gehoord over die flyinggeese rand dat het niet klopte. Zelf maak ik hem niet dus kan je niet helpen.

 2. Merel

  Het ziet er zo op de foto uit dat als je 1 FG unit toevoegt dat je er dan bijna bent. En dan misschien de sashing aanpassen????
  Succes, Merel

 3. inge

  bij mij klopte ’t wel, maar ik weet niet meer hoe want het is al weer veel te lang geleden dat ik er mee bezig was. gisteren de quilttop-tot-nu-toe in mijn handen gehad, omdat ik die wil meenemen volgende week. en gedacht: even aan verder werken!

 4. Mams

  Even proberen of ik Henk er af kan krijgen,het lukt niet op jouw manier ,Don heeft het ook geprobeerd maar Henk blijft terug komen.Je ganzen passen wel precies langs de korte kanten,

 5. Cisca (DZ)

  Balen zeg dat het net t kort uitkomt. Succes met het uitvogelen hoe je de rand of sashing aan kan passen zodat het wel past.
  (Je vroeg hoever ik met de AQ was, maar ik ben bij het middenblok gestrand, ik vond het in de kleuren die ik gebruikt heb niet mooi worden en heb het aan de kant gelegd.

 6. Joke foekema

  Ik vind je antieke een plaatje hoor, is toch niet erg als er iets anders is dan de originele? Een beetje van een ander en de rest van jezelf.
  Groetjes van Joke