Muizenissen

Vanmorgen vanaf station Roosendaal met dochterlief en diens gecrashde laptop -blauw scherm, niet zelf op te lossen en heel hard nodig voor de studie,- rap naar PC-compleet in Breda gegaan. Tegen een extra betaling gingen ze er gelijk mee aan de slag, in de hoop dat-ie de volgende dag klaar zou zijn. Bij Bagels& Beans lekker geluncht, we begonnen met een grote koffie/cappuccino, en het was naar Amerikaanse maatstafen, het leek wel een soepkom, zo groot! We tomatenbagel Parmabella, zo zalig dat het jammer was dat-ie op was, maar een 2e zou teveel zijn geweest. Bij de bagels namen we een sapje (alles gemengd), toen het meisje van de bediening vroeg of we een grote of een kleine wilde hebben, kozen we voor de kleine. Ook al weer superlekker, dit sapje, het was echt voor herhaling vatbaar! Op hun website staan ook lekkere recepten , kijk maar in de rechter kolom.

Photobucket

Eind van de middag belde de Pc-boy, de harde schijf was kaduuk, er moest een nieuwe inkomen, en hopelijk lukt het om de data nog te redden (nee, aan back-ups heeft dochterlief niet gedaan) en de laptop morgen af te krijgen.

Tadaaa, dit zijn de lapjes, en de muisjes smulden er ook van (muisjes van de Ikea), hoewel ze het later wel gezelliger vonden bij grote muis, die een beetje beduusd leek van zoveel visite.

Photobucket Ik dacht vanavond wel 'even' de 2 resterende blokjes af te krijgen, nou, het is er maar 1 geworden -zie roze pijl-, en daar deed ik bijna een uur over! Steeds weer moest ik uithalen: lapje te kort afgesneden, of te scheef, of verkeerde kleur, grrrr, mijn hoofd stond er duidelijk niet naar. Morgen, na een lekkere nachtrust moet het toch lukken. Ach, nog maar 1 blokje.

Een ding weet ik zeker: ik zal hem niet snel een tweede keer gaan maken op foundation-papier, voortaan neem de luierinlegvellen die je bij Merel van Birdblocks kan kopen op de rol.Photobucket Ik heb hier 2 delen (die hele smalle stukjes) op gemaakt, en dat werkte hemels! Maar ik durfde het niet verder hierop te doen, want misschien zou je toch verschil gaan zien in de blokken. De zwarte Pieten blokken heb ik hier ook op gemaakt, heerlijk soepel en dun, terwijl het ook sterk is, het scheurt niet zomaar, en er zit ook geen rek in bij het overtekenen. Voordeel is dat je het kan laten zitten, het zit in de naden niet in de weg.

Meisjes, Katrien doet nu mee met de wedstrijd,(nieuwe link) met haar quilt Dogs, ik heb al op haar gestemd, en hoop dat ze deze mooie roll gaat winnen.

0 gedachten over “Muizenissen

 1. linda C

  Heb ook zo’n rol bij Merel gekocht, maar nog niet uitgetest. Katrien heeft zojuist mijn stem gekregen. Tot nu toe slecht 6 stemmen. Dus Stemmen dames!!

 2. Astrid

  Pfieuw….die lensquilt ligt er bij mij ook nog. Ik heb ‘m ergens achter in een hoekje gestopt in de hoop hem nooit meer tegen te komen. Wat een pokkewerk! Ik vind trouwens je sinterpiet quilt hartstikke leuk! Dank je voor de uitleg!

 3. marion

  Ik zal wel of nog niet goed wakker zijn of te stom zijn maar ik krijg het niet voor elkaar om te stemmen bij katrien. Wat doe ik verkeerd.

  gr marion

 4. Shirley

  Yvonne,de luierinlegvellen zitten opgerold in een plastik zakje, het lijkt een hele baal, LOL
  Als stemmen niet lukt, moet je even terug naar de homepage gaan
  en dan krijg je de stemvakjes wel te zien.

 5. Renske

  Dank je Shirley voor de link. Het is inmiddels gelukt om te stemmen. Het stomme is dat als ik op de pc (window vista) kijk, dan zie ik geen keuzemenu en kan ik niet stemmen. Kijk ik via mijn laptop (window XP) dan wel.