Mooie foto’s

Mag ik jullie uitnodigen voor een serieuze slideshow van de door mij gemaakte en al hevig bekwijlde 330+ foto’s van de afgelopen quiltshow, klik maar op de foto
IMG_7109

Ik heb bij zoveel mogelijk foto’s de namen van de maaksters gezet, maar soms kon ik ze niet vinden in het boekje, of lezen van het kaartje, of ik heb ze er wel bij gezet, maar iets vergeten aan te klikken, zodat ze er toch niet bij staan. De schitterende quilts van Ans Schipper ontbreken, deze mochten niet gefotografeerd worden, helaas.

Wie een bepaalde foto nog groter wilt zien, om bv draadjes te tellen, klik dan hier

En hier op de website van de OEQC kan je de filmpjes bekijken!

0 gedachten over “Mooie foto’s

 1. Ines

  Zo dan, wat heb jij er veel gemaakt, maar het was dan ook net of ik er ook geweest ben en wat een mooie quilts, meestal vind ik de art quilts niet mooi, maar er zitten nu toch heel wat mooie tussen, ik heb genoten, dank je wel!!!

  Groetjes
  Ines

 2. Jacqueline

  Ha Shirley, net met een kop koffie erbij genoten van jouw mooie foto,s. Zelf ben ik niet geweest, dus extra genieten. Groetjes !

 3. Johanna Zweden

  Nu heb gisteren de hele dag met jou privé foto´s heerlijk achter mijn computer zitten genieten van als het moois wat ik dit jaar heb gemist. wat een schitterende tentoonstelling was het dit jaar
  Dank je dank je wel, zo heb ik in het hoge noorden toch nog even mee kunnen genieten.
  Groetjes Joke en een fijne dag

 4. Inge Slaats

  Wow, wat een mooie foto’s! Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt. Ik had in mijn achterhoofd zitten dat het veel gemakkelijker was om naar jou te gaan en gelijk heb ik LOL Super, hoor Shirley!

 5. mieke

  Oooohhh wat goed van jou. Dank je wel.
  Ik heb er van genoten, tijdens mijn veel te late ontbijt !!

 6. Jossie

  Bedankt voor de prachtige reportage. Ik ben voor het eerst sinds jaren niet naar Veldhoven geweest maar heb dankzij jou een prima idee van hoe het was!

 7. Klaske

  Dank je wel Shirley voor je prachtige slide-show!!
  Kijk dat scheelt me weer 3 uurtjes heen en 3 uurtjes terug ;-))

 8. Hilde

  Zo heb ik ook de tt afgelopen vanop m’n luie stoel. Bedankt voor de mooie reportage!

 9. chrisjones

  Mammamia!! Dank zij jou heb ik tóch Veldhoven bezocht! Wat een pracht en wat veel. Die Japanse!! Ongelooflijk hoe gedetailleerd die zijn. Bedankt Shirley!

 10. Ageeth Dorsman

  Geweldig, zeg, zo’n heel uitgebreide fotopresentatie! Dat
  heb je fantastisch gedaan, zo kunnen we er heerlijk van
  meegenieten. Dank-je-wel!
  Groetjes van Ageeth

 11. Gert

  Ik zal de foto’s eens gaan bekijken, zo kan ik ook nog nagenieten van deze mooie tentoonstelling en beurs. Ik heb in ieder geval weer erg genoten van al het moois.

 12. Jenni

  Wow wat heb je hier veel tijd en moeite ingestoken; mooi hoor! Ik ben zelf zondag naar Veldhoven geweest en kan nu dankzij jouw foto’s nog eens rustig alles bekijken; dank!!

 13. Rennie de Jonge-Bestman

  Hai Shirley,
  In de eerste plaats onwijs bedankt voor de foto’s. Nu was ik ee toch een beetje bij. Miranda blogde voor mij een quilt met allemaal bonsai bomen. Weet jij hoe die quilt heet. Ik zou er wat voor over hebben om dat patroon te hebben. Wij zijn namelijk bonsaiisten zie ook mijn blog http://rennie-stirchinbitch.blogspot.com. Mijn e-mailadres is rdjonge@ziggo.nl. Alvast bedankt.

 14. Balsemien

  Dank voor het kunnen bekijken van alle foto’s, ik kon niet naar Veldhoven, maar op deze manier toch een beetje…

 15. Gingini

  Hartelijk bedankt!! Ik heb de boel weer helemaal opnieuw kunnen beleven dankzij jouw prachtige foto’s!!