Gespot

Eigenlijk had ik helemaal geen zin in tv kijken, maar vooruit, ik had niet voor niets die film opgenomen, dus zette ik hem aan, om na een minuut of 2 alweer te stoppen, om de digi te pakken, want wat zag mijn oog?
Photobucket
Deze mooie quilt, de film heet little black book (of little black box?).

De film heb niet verder bekeken, ‘k ben met de dochters de stad in gegaan, junior had een hoesje nodig voor haar digi voor haar schoolreis naar Londen komende week, en we hadden nieuwe sportbh’s nodig, want ook daar zit de krimp in. Ik paste er eentje, en toen hij vast zat, boog ik voorover om de meisjes even goed te hangen, en bij het rechtop komen voelde ik een ijskoud iets tegen mijn onderrug, schrok me rot en gaf een gil. Er stond niemand achter me, daarvoor was het pashokje ook te klein, en op de tast voelde ik voorzichtig naar het koude op mijn rug; een minstens 10 cm groot label van hard plastic die met een touwtje aan de sluiting van de sportbh vast zat, was bij het rechtop komen na het buigen tussen rug en broeksband geschoven. Ik zag mezelf geschrokken kijken in de spiegel, en moest lachen om mezelf, terwijl ik Suzanne hoorde gniffelen aan de andere kant van het gordijn. “Mama, wat doe je nu?”

Waar ik ook flink om moest lachen, was dit filmpje, die Tim me gisteren liet zien, nadat hij helemaal happy -want hij had zijn rijbewijs gehaald die ochtend- thuis aan tafel zat. Geen gebak, want hij voelde zich niet lekker, maar wel koude pastaschotel ’s avonds, dat gaat er altijd wel in. Dit is het filmpje, eerst een technische inleiding, maar blijf vooral kijken! Het reclameblokje dat onder in beeld komt bij dit filmpje, kan je gewoon wegklikken door op het kleine kruisje te klikken.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=uIbkLjjlMV8]
Zondagavond zal ik meer foto’s laten zien (met de link naar een album) van de OEQC in Veldhoven, want ik heb zoveel mooie foto’s gemaakt, heel veel detailfoto’s ook.

0 gedachten over “Gespot

  1. Renske

    Ja, dat vergat ik nog op FB te zeggen. Mooie quilt op het bed. 😉 Dat van de bh zag ik weer helemaal voor me. LOL en die dingen kunnen koud zijn.
    Leuk kattenfilmpje. Gelukkig op een slimme en niet op een schadelijke manier katten verjagen.