Moederdag macht

PhotobucketVandaag is het Moederdag, genieten maar dames! Als ik nu koffie wil hebben, vraag ik het, ik ruim niks op, maak niks klaar, dek geen tafel of doe geen was, en de man en kinderen weten dit. Wat een macht, gelukkig is dit maar voor 1 dag, ik zou gillend gek worden als ik constant op mijn wenken bediend zou worden.  

Om half 10 kwamen de kinderen de kamer binnen, mijn favoriete liedje Unchained melodie zingend, omdat ze wederom de cd niet konden vinden ☺ met dienbladen vol eten. OMG Dapper worstelde ik me door het eten heen, er zijn ergere dingen in de wereld, ik moest lachen -en later smakelijk genieten- om de scrambled eggs die Tim had klaar gemaakt op de manier van Gorden Ramsey, lekker vochtig nog. Het smaakte romig alsof je een slobbereitje zat te eten, maar dan anders. Mag hij voortaan dus altijd maken. En dit waren mijn cadeautjes, allemaal zelf uitgezocht (ik had op veler verzoek een wenslijstje gemaakt, maar die hadden ze niet gevonden)Photobucket de luchtjes zijn super, het potje lijm rechts komt van Birdblocks vandaan, Evelien rijdt elke dag met de metro langs Merels winkel, op weg naar college, de bofkont! De dvd’s ga ik morgen de hele dag achter de tv voor zitten ☺ en de boeken hoop ik ook snel aan te kunnen beginnen, ik zag al een lekker soepje in het boek Eten met stokjes, ben benieuwd hoe dat gaat, met stokjes ☺ . We gaan zo naar mijn ouders, om mijn moeder te verwennen, gezellig! Je hoort wel eens dat mensen dit als verplichting zien, “daar moeten we ook nog langs gaan”, ben ik blij dat wij dat gelukkig niet zo ervaren. De kinderen vragen zelfs om hoe laat we naar opa en oma gaan, al was het maar om de lange vinger taart, yeah.

Ik roep naar Tim (die in de kamer naast de mijne achter zijn pc zit te spelen) of hij me een kopje koffie wilt brengen, en met gemaakt gemopper staat hij gelijk op om het  te halen. Na 5 minuten komt hij terug boven, brengt me mijn koffie: “je buit je moederdagmacht wel erg snel uit, he”, en loopt weer de deur uit, met een walm van kipsaté achter zich aan, want nu hij toch in de keuken was, kon hij het niet laten ook aan zichzelf te denken. Hij heeft de deur achter zich dicht getrokken, voordat ik meer noten op mijn zang mocht krijgen.

Even gegoogled, zoveel versies van Unchained Melody, hier zijn er een paar, enjoy!

Al Green, in een mooie trage soulen van deze versie zou je haast klaarkomen, zo hijgerig gezongen

0 gedachten over “Moederdag macht

 1. Elly L

  Jij wordt echt verwend deze dag.
  Tja, het is ook een van mijn favoriete nummers, maar dan toch echt wel gezongen door de Righteous Brothers.
  goetjes Elly

 2. conny ten berge

  Wat een fijn stapeltje kijk- en leesplezier heb je gekregen, al zou ik ” Inglorious Basterds” wel tot na de koffie bewaren ;o), beetje heftig voor vroeg op de morgen.

 3. Inge Slaats

  Ik zie hier een boek bij liggen, dat ik ook heb gekregen voor mijn moederdag, namelijk “versier me dan”. Ben ik daar niet te oud voor dan met mijn 61 jaren??? Nee hoor, want van binnen ben ik nog maar 28 of zo….. en ik ben dol op boeken van Jill,”zóóóó romantisch en daar hou ik van, hihi…..