Ben er bijna

Vanmiddag gelijk weer aan het naaien geslagen, en ik ben er bijna met de Spinning Wheel blokken voor 2 van deze quilts. Op tafel liggen nog iets van 20 setjes om blokken te maken, maar ik heb geen wit garen meer, da's ook voor het eerst! Nou ja, ik weet nog wel waar een klosje wit garen ligt, maar ik kan er nu niet bij; in de garage op de naaimachine die net terug is van Miranda (omdat ze ruimte moest maken voor hun huisraad uit Amerika, eindelijk). En waarom kan ik niet in de garage? Omdat het altijd verboden gebied is voor mij, daags voor Moederdag. Dat is genieten, als ik naar boven loop hoor ik een deur snel dichtslaan, gegiechel en gestommel. Het zal mij benieuwen morgenochtend, en hoop dat ik een beetje mag uitslapen voordat ik een ontbijt van heb ik je me nou daar geserveerd krijg. Ah, ik word op mijn wenken bediend, Evelien vraagt hoe laat ik morgen mijn ontbijtje wil hebben, rond half 10? Mmmm, heerlijk.

I'm almost there, finishing the spinning wheel blocks for the borders of 2 of these quilts. I only have to make something like 20 blocks, but I'm out of white thread. Not quite true, I still have a spool on my other sewingmachine, but that one's in the garage, and the day before Mother's day the garage is a no-go area for me. They hide the flowers and -sometimes- presents the garage. Evelien just asked me what time I want my breakfast in bed tomorrow, will 9.30 do? 9.30 's perfect my dear, mmm, I can sleep in a bit.

0 gedachten over “Ben er bijna