moederdag

Moederdag begon hier gisteren heel vroeg, om 7 uur kreeg ik al ontbijt op bed omdat we Tim moesten uitzwaaien op het station; excursie met school van 6 dagen in Berlijn, dat is weer eens wat anders dan de Ardennen in mijn tijd. Ik kreeg een heleboel boeken, dvd’s en een zalig luchtje, de nieuwste versie van Chanel 5, lekker zomers! 3 Bossen bloemen en natuurlijk had ik al die lichtbak voor moederdag gekregen. Om half 10 zwaaiden Perry en ik Tim uit -net als vele andere ouders- en kregen 10 minuten later al een melig smsje dat-ie al in Berlijn was aangekomen. Moederdag betekent ook naar Hoek gaan, om mijn moeder ook in het zonnetje te zetten. Na een trage start hier en vertraging op de weg aldaar kwamen we pas tegen 3 uur aan, schandalig. We hadden een mooie jasmijn  Photobucket en een lekker luchtje (Eau de l’Ancôme) en in ruil kregen we lekker koffie en een gênant groot stuk taart, zelf gemaakte slagroom- of mokkataart, net wat je wilde. En terwijl het gezin opa gezelschap hield Photobucket

kreeg ik een show&tell boven, van mijn moeder; eerst zag ik de Gardeners Journal quilt op hun slaapkamer, zo mooi als-ie hangt! Photobucket en in haar naaikamer (mijn oude slaapkamer) Photobucket kon ik haar stitcheries bewonderen Photobucket en zag ik eindelijk haar ergonomische rotarycutter Photobucket

hij doet het lekker, hopelijk is-ie snel te koop in andere winkels. We waren dankzij vertraging (ooit gehoord van file in Zeeland?!) pas rond 7 uur thuis, allemaal een beetje gaar vanwege slaaptekort. Tim smsde me om half 12 wakker om me te vertellen dat-ie een lekkere baco had gedronken en dat-ie ging slapen. Nou ja, dan moet ik mijn mobieltje maar niet op mijn nachtkastje leggen. Vanavond vroeg naar bed!

0 gedachten over “moederdag

  1. miranda sol

    Och wat hangt die er prachtig bij!”Fijn” dat je toch nog lekker in die file mocht staan. Normaal hadden wij die n.l. ook. Dit jaar nergens last van trouwens, hihihi, nee ik had graag ervoor in de file gestaan.
    Moeders der borduursels zien er weer al zo leuk uit! Ben nu al benieuwd naar jullie resultaten! Zonnige groetjes

  2. Thea

    Ha Shirley, dank voor je berichtje. Ik wist dat jij ook een gardeners journal hebt gemaakt, toen ik er mee bezig ging, in februari van dit jaar, heb ik gegoogeld en kwam bij jouw weblog terecht. Die van jou is inderdaad weer heel anders, leuk om te zien he.