minder

slecht geslapen, elke keer als ik op mijn zij draaide werd ik wakker van de pijn in mijn schouders. Ik zal vanavond toch maar pijnstillers innemen voor het slapen gaan, kijken of het scheelt. Ik heb vandaag ook veel meer opvliegers weer dan gisteren en voel me ook weer zo gek in mijn hoofd, beetje een chemogevoel; sneller dizzy en vieze smaak, brandende ogen alsof er stoom uit komt. Het is vrijdag 6 weken na de laatste chemo, nog ongeveer 2 weken dus eer het echt beter gaat. Het zal ook wel door het warme weer vermoeiender zijn, dit is zelfs voor gezonde mensen slopend.

Vanmorgen toen het een stuk koeler was ben ik even op de fiets naar het winkelcentrum geweest, 5  minuten fietsen. Heerlijk op mijn gemak, wel even heel koud in de slagerij maar daarna nog lekker rondgelopen in het centrum; toen ging het dus nog goed. Het zal ook wel komen door slechte nachtrust. Ik ga eerst even afkoelen in het zwembad en dan ga ik proberen te slapen voor een uurtje of zo.

0 gedachten over “minder

 1. Yvonne

  Remmen Shirley, remmen!
  Hou dat middagdutje er nog maar een tijdje in. Het zal je zeker deugd doen, helemaal met deze hitte. Die sloopt zoals je zegt zelfs een gezonde mens.

  Klef, klef van
  Yvonne

 2. Katrien

  Shirley,
  niet te snel van stapel lopen hoor,en zeker niet met dit weer.Het is al vermoeiend voor ons dus denk toch nog wat aan jezelf en gun je nog wat tijd om alles beetje bij beetje weer aan te kunnen.

  zonnige groetjes uit Wulpen
  Katrien

 3. Mary

  inderdaad ff dimmen……… ook ik had problemen met het mooie weer, en ik was alleen behoorlijk verkouden, maar alles wat ik deed was gewoon afzien… en het middagdutje kan zeker geen kwaad, groetjes Mary

 4. Marriette

  Met veel plezier heb ik afgelopen dagen je weblok gelezen,meegehuild maar vooral meegelachen!
  Je bent een goed schrijfster.Mijn coplimenten hoor.
  Je kent me niet en ik jou ook niet maar quilters weten elkaar altijd te vinden,toch?
  Ga vooral zo door en laat ons/mij vooral meegenieten van je gezin en van de genezing van je vreselijke ziekte,maar dat is meer meeleven.Je komt bij mij over als een sterke vrouw.
  Hartelijke groeten Marriette