Meer dan je lief is

Hoe krijg je uithuizige spruiten zover dat ze wel regelmatig hun beddengoed verschonen en hun kamer stofzuigen? Nou, laat ze maar eens onderstaand filmpje zien over huismijt, hoeveel er in een matras en hoofdkussen leven, en dan willen ze wel.  Hier zo’n heerlijk informatief filmpje, niet kijken als je last van smetvrees of andere fobies hebt.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=47CIdUld8eQ]
Oeh, vandaag heb ik na dit filmpje weer gezien te hebben alle bedden verschoond, matrassen gestofzuigd, en ook goed onder de bedden gezogen en gedweild, want brrrrrrr. Zelfs de ramen en alles wat glad was en tegen water kon, kregen een sopje, ik ben echt toe aan het weekend!

Heb je al genoeg gegriezeld, of kan je nog wat aan?

Stel je toch voor, je gaat lekker op vakantie, op hotel, en al na de eerste morgen merk je dat je meer bedgenoten had dan je lief was. Klik hier voor een filmpje over waar je op moet letten. Jakkie bah, bedwantsen, of bedbugs, het gaat bij mij gelijk kriebelen, en zomaar koffers uitpakken op vakantie zal ik niet meer doen, veel weten maakt niet gelukkig (wel op langer termijn uiteraard, maar het onbevangens is weg).

Als klapper zijn we naar de bioscoop geweest, The Advengers gezien, wat een leuke film! Echt een avonturenfilm met veel humor, een aanrader! Ook hier waren meer griezels aanwezig dan je lief is, alleen waren the good guys sterker en slimmer, en zo hoort het.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eOrNdBpGMv8]

0 gedachten over “Meer dan je lief is

 1. creatievelingelly

  je wordt bedankt, ik heb meteen overal jeuk, ik voel ze accuut overal lopen ha ha

 2. Chris

  Brrrr!!!! Daarom hadden wij vroeger een speciale stofzuiger om ook matrassen en zo schoon te zuigen.
  Hoe dan ook, fijne Moederdag Shirley!

 3. Erna

  Ga niet kijken hoor, krijg al de kriebels bij het lezen van die huismijt. En dat andere filmpie waag ik mij ook niet aan. Ga ik vast eng dromen. hahaha

  Groetjes,
  Erna

 4. mieke

  Hhhhmmmm, fijne vakantie !
  Voor zover ik weet hebben wij nog nooit beestjes gehad !!
  Eerlijk gezegd, let ik daar nooit op.