Marc Marie

Vanavond ben ik met de meisjes (en hiermee bedoel ik natuurlijk mijn dochters) naar het theater geweest, naar een voorstelling van Marc Marie Huijbregts, ‘Punt’, en hij is in 1 woord geweldig! Zoals dat grappige en lieve manneke (is-ie ook zo klein als ik denk?)  daar op z’n Brabants lekker weg kan kletsen, snel afdwalend maar altijd weer terug bij het onderwerp terugkomend, en meestal met een hoop gegiechel en vol retorische vragen. Hij doet me een beetje aan Brigitte Kaandorp denken, die kan ook zo huppelig praten, die heeft zoveel komma’s in 1 zin dat je de draad op het eind kwijt zou raken, ware het niet dat ze het begin van de zin na elke komma weer herhaalt.  We hebben vanavond gelachen, heerlijk! Waar we weer van onder de indruk waren was zijn stem, mensen wat kan die man zingen! Wat een volume en zuiver, heel mooi. Ik zag een hoop bekenden, zwaai zwaai, en helaas was er geen pauze bij deze voorstelling, dus was het een snelle klets voor of na de voorstelling. Zonde hoor.

Ik wilde even een linkje doorgeven van een leuk programma of zo waarin hij te zien is, maar kwam uit op deze weblog (even het aantal bezoekers opkrikken -de teller staat nu op 46071-, snappen ze d’r niks van maar hun weekend is dan ook weer goed). Op die weblog kom je  iets meer van hem te weten, voor het geval dit niet het geval is en je het wel graag zou willen.
Morgen gaan de mannen er naar toe, wat betekent dat wij dames ons mondje moeten houden, valt niet mee. 

En nou even kijken hoe ik mijn bureaustoel weer in de luie achteroverleunstand moet zetten, want ik ga hier naar de eerste aflevering van seizoen 2 van Dexter kijken, die ik had gemist. Toen ik die van gisteren bekeek, dacht dat ik naar afl. 1 zat te kijken en snapte al niet veel van zijn flashbacks van de vorige aflevering. Maar hij was wel spannend, ik heb -gelukkig zonder getuigen- weer een flinke gil geslaakt toen er iets engs gebeurde. Het liefst heb ik dat ik zoiets engs ver van te voren zie aankomen, zodat ik me schrap kan zetten, niks in mijn handen, kat van schoot, maar sommige dingen kan je niet plannen he.