lui en loom

Zo lagen de jongens de hele dag maar wat te hangen op de bank, Zopje boos op Zipje, want Zipje had zijn plek ingepikt, het dichtst bij mijn luie stoel en dus dicht bij lekkere aaitjes. Ze lagen zo toen ik naar fitness ging om 9 uur, en toen ik een klein uurtje later terug kwam hadden ze zich alleen omgedraaid

Photobucket hier sta ik buiten even af te koelen, het weer was zalig, zo zacht.
De tuin rook heerlijk fris naar gemaaid gras en aarde, na het regenbuitje van gisteren, en je ziet alles groeien, inclusief het onkruid☺

de meesjes hebben lang heen en weer gevlogen met plukken haar in hun snavel, afkomstig van een borstelbeurt van Zipje en Zopje, wat ik bovenop/in het rieten dakje had gestopt; de mannen zijn hun wintervacht aan het verliezen, en vooral bij Zipje is dat al goed te zien, hij lijkt opeens 2 maten kleiner.

en hieronder zie je de pluk haren op het huisje wat beter, een slideshow is ook niet allesPhotobucket

0 gedachten over “lui en loom