Londen

Hoe gaat dat nou, met 4 man op 1 hotelkamer overnachten? Nou zo dus:grote pret elke keer als ik het op het rennen zette om op tijd in bed in positie te komen. Je kan moeilijk even iemand op de gang aanklampen met de vraag: wilt u een foto van ons in bed maken? Ik denk dat we dan ons boeltje hadden kunnen pakken.

Op weg naar Ripley's believe it or not gaan we eerst ontbijten in een leuk tentje, kopje koffie en lopen maar

het blijft leuk.

We slenteren wat rond op het plein, waar de straatartiesten staan; een standbeeld wenkt naar Suzanne om een hand te komen geven, ze reageert spontaan en hij pakt vervolgens haar hand en trekt haar op zijn podiumpje. Onder geen beging wilde ze hem een kusje geven, zo lief.

Vlak bij is een bioscoop, en we kopen alvast kaartjes voor een film die 's avonds draait met Leonardo DiCaprio, die de leider van een team speelt, en die in een droom andermans geheimen kan stelen uit het onderbewustzijn. Inception heet-ie.

op het lijstje van Suzanne stond Madame Tussauds, dus dat werd onze volgende stop. Het was er heel erg druk, het was oppassen dat je niemand omver duwde met het veranderen van richting, vooral de Aziatische mensen zijn zo klein he. Maar wat ze in lengte ontbreekt, compenseren ze met hun mond, wat kunnen die hard praten zeg.bij de chambers of horror werd ik voor de familie uit geduwd en jawel hoor, ik schrok weer heftig van iemand die hard boe riep of zoiets banaals, gilde hard, en hun dag kon niet meer stuk. Dat ze mij niet inhuren voor special effects bij enge films; een uurtje later mochten we er weer uit, de frisse buitenlucht in, want het was een partijtje warm binnen.

Nog tijd om wat te gaan eten bij de steakhouse op 't hoekje, en dan naar de film. het geluid van de achtergrond (auto's, muziek) stond heel hard, het overstemde vaak de stemmen van de acteurs, waardoor ik af en toe het spoor bijster was; het was geen film waarbij je even naast je kon kijken waar de popcorn was gebleven, je moest continue opletten.Maar hij was goed gespeeld, mooie acties en dito special effects. Helemaal happy gingen we terug naar het hotel, nog 2 nachtjes slapen en dan zat de vakantie er op.

0 gedachten over “Londen

  1. Elly L

    Pracht verhaal. Ik had wel willen zien dat je iemand op de gang had aangesproken, of had even roomservice gebeld.
    En dat standbeeld, enig.

  2. miranda sol

    Wederom heerlijk om zo even bij jullie in London te zijn….ja die Aziaten….ze eten trouwens ook erg luidruchtig, veel slurpen en met open mond knauwen, kletsend en wel is ook niet echt leuk zal ik maar zeggen….Maar verder op je verhaal…jullie hebben veel gezien, geleerd en zijn weer heerlijk terug in het kikkerlandje