Lijkt (n)ergens op

Sinds zondagmiddag heb ik weer toegang tot mijn Zipjezopjeweblog en het duurt wel even eer ik alle berichten van afgelopen maand geplaatst op blogspot hier op heb gezet, en door heb hoe alles werkt. De linken van medebloggers ben ik al aan het toevoegen. Ik ben m’n feedburnerlink kwijt (moet hier toch ergens liggen) en heb geen idee of mensen die op mijn blog geabonneerd waren gisteravond een heleboel meldingen binnen hebben gekregen van nieuwe berichten. Eerst moet ik er weer een beetje inkomen, en tot die tijd zal ik stereo-bloggen, op mijn tijdelijke en op deze blog , zodat deze blog de tijd krijgt zich te ontwikkelen.

Alleen schrok ik me zojuist wel een hoedje: ik zie geen blogjes van van voor Mei 2011, dus -zoals het er nu uit ziet- ben ik 5½ jaar aan blogjes kwijt, op dit moment.  Ik heb het aan het weblogteam gevraagd, misschien liggen ze nog ergens in een kast, tussen onverwerkt materiaal en misplaatste humor.

0 gedachten over “Lijkt (n)ergens op

  1. Elly L.

    Oh wat goed, jij kunt er tenminste in. Mijn archief heb ik ook nog niet. Bekend probleem bij weblog. Weblog heeft verzekerd dat het niet weg is, maar dat het versleuteld is en nog niet teruggeplaatst kan worden.
    Groetjes Elly

  2. Gert

    He, daar ben je weer, op je “oude” adres! Ik heb beide adressen toegevoegd aan mijn Reader, dan zie ik vanzelf op welke blog je uiteindelijk verder gaat. Succes met het uitzoeken en opbouwen van deze blog.