Lekker smullen

Wij ontvangen nog elke zondag de Hello Fresh doos voor 3 dagen verrassend lekker eten, even niet nadenken wat je nu weer eens moet klaarmaken, het uitpakken van de doos is als pakjesavond, elke keer weer een feest. Niet voor iedereen, want de een houd niet van paprika, de ander kan niet tegen champignons, en weer een ander gruwelt bij de gedachte aan couscous, maar gelukkig kan ik er wel altijd een mouw aanpassen dat we allemaal smakelijk kunnen eten. Ik kook sinds een paar weken weer helemaal zelf, de ene keer heb ik meer last van mijn pols dan de andere keer, en het afgieten gaat me ook steeds beter af. De eerste keer verdween de rijst hup de gootsteen in omdat mijn hand niet goed grip had op de pan, maar ik liet dit me niet tegenhouden om flink door te oefenen met het vergiet er onder.

Hier een toppertje van zondag, waarbij ik me vergiste en twee bekertjes crème fraiche in de pan mikte ipv twee eetlepels. Deze vergissing houden we er wel in, want hij was super lekker! Beetje jammer dat ik nu toch toch wel even naar de winkel moest gaan om creme fraiche te halen voor de volgende maaltijd.

IMG_7874Het later nogmaals maken van een recept met gekruid vlees is lastig, tenzij je weet waar de slager/poelier zit, ik heb voor de zekerheid maar een foto gemaakt van de verpakking met productomschrijving, via de foto lezen was de enige manier, zo klein geprint, niet normaal!
IMG_7878
en van vorige week was deze ook zo simpel maar smakelijk, met gegrilde kersentomaatjes.
IMG_7867