lekker quilterig

Sinds het weekend ben ik al aan het opknappen en sinds gisteren voel ik me zo lekker! Wel moe als ik me heb ingespannen maar lang niet zo moe als anders. Gisteren ben ik verder gegaan aan Tim’s quilt, blokken op maat gesneden, zwart/beige stroken genaaid en gesneden en gisteravond al een deel genaaid aan de blokken en vanmorgen de rest van de stroken aan de blokken genaaid. Met de blokken op de grond en de sashings er tussen gekeken hoe het er uit komt te zien:

is het geen plaatje? Ik houd 7 blokken over, geen idee wat ik daarmee doe.

Rond half 5 toch nog maar boodschappen gedaan, ik had geen zin (wilde liever naaien) maar Evelien gaf me het zetje en gelijk heeft ze; morgen is Perry jarig en dan is het zonde om nog weg te moeten. Plus veel winkels zullen dicht zijn denk ik. En in de middag en avond zouden we kort visite krijgen, dan is het ook wel fijn als de jarige job thuis is.
Nu zitten we te wachten op Perry die met wat lekkers thuis gaat komen als avondeten, en dan is het met de benen op de bank luieren. Oja, en de cadeautjes nog inpakken.
Morgen maak ik een Mon-chou taart met kersenvulling en voor toetje Blanc Manger, een soort roompudding waar Perry helemaal gek op is.

Mijn wenkbrauwen beginnen weer te groeien, het ziet er net uit alsof ik ze een week geleden heb afgeschoren, allemaal stoppeltjes. Geen porem met die paar langere haren ertussen. We gaan eten.

0 gedachten over “lekker quilterig

 1. Adrie Jansen

  Ooo Shirley, deze quilt wordt ook weer erg mooi!! Hij staat bij ook hoog op de WIM lijst, die steeds langer wordt ;-))
  Fijn dat jij je ook weer lekkerder voelt! In mijn omgeving zijn er ook wat Dames (klanten) die aan verschillende vormen van kanker lijden, die ook chemo kuren krijgen en er ook erg moe van kunnen zijn. Maar allen houden goede moed en komen af en toe even inde winkel om een praatje maken en kopje koffie of een glaasje water te drinken.
  Jouw verhaal over de verkoopster die je goed hielp was erg herkenbaar, dat gebeurd bij ons ook wel eens!
  Vier morgen een fijne verjaardag met je Hubby en de kinderen en verdere familie!
  Ik hoop je in de toekomst weer eens te ontmoeten!

  liefs en groetjes, Adrie J.

 2. ria vd Drift

  Hoi Shirley
  Fijn dat je je weer wat beter voelt , zeker nu Perry morgen jarig is. Een gezellige verjaardag en maak je niet te druk. Tim’s quilt is een plaatje. Groetjes Ria

 3. Yvonne

  Zeker weer een plaatje! Mooi, mooi, mooi!
  Straks fijn feesten en 3 dikke kussen doorgeven aan Perry!

  Liefs van
  Yvonne 😛

 4. inge

  mooie quilt-in-wording voor Tim!
  veel plezier met de verjaardag van Perry! wens hem een dikke proficiat!
  groetjes

 5. Katrien

  deze quilt in Fossiels vind ik al even mooi als met die australische stoffen.Wat een bofferd is je zoon Tim,dat zijn mam zo’n mooie quilt voor hem maakt.
  groetjes Katrien

 6. Hermie

  Hallo Shirley,
  De quilt wordt schitterend mooi.Als je 7 blokken over hebt,kun je er toch nog een rij bij aanzetten? Zal in verhouding tot de lengte wel mooi staan denk ik.
  Groetjes Hermie