mooie woensdag

genoten van het mooie weer, wat jammer dat het alweer kouder gaat worden. De magnolia staat al een paar dagen volop in bloei en laat de blaadjes al vallen en de Japanse kers is bijna alle bloesem kwijt; eergisteren was de hele straat opeens roze.

Gisteravond ben ik met Perry naar een voorstelling geweest van de gymnasten, Evelien speelde ook in een toneelstukje en daarna zijn we zachtjes de zaal uit gegaan. Een half uurtje in de zaal en ik had het helemaal gehad, maar wel genieten van Evelien’s optreden.

Vandaag ging het lekker, veel energie en weinig klachten. Zeker nu de maagpillen werken; ik had vanaf dag 1 na de chemo last van brandend maagzuur, ongeacht wat ik at, ook ’s nachts. Gelukkig vannacht goed geslapen op enkele opvliegmomenten na.

Ik ben even met mijn moeder naar de quiltwinkel in Heerle gegaan, een paar stofjes gekocht en wat tussenvulling. Vanavond wat gesneden en morgenochtend wil ik aan de slag met naaien. Ik heb er zo’n zin in!
Ik kan weer mascara dragen, de wimperhaartjes zijn superkort maar het staat tenminste weer minder blote billen achtig. Het wordt nog wel wat met me.

0 gedachten over “mooie woensdag

 1. ina klugt

  Ze hebben ook mascara super lang en dik, misschien iets voor nu? Voor gewoon lijkt het me lastig, kriebelt zo aan mijn bril.
  Fijn dat het weer wat beter gaat nu.
  xx
  ina

 2. Marjo Brasser

  Hoi Shirly,
  Wat leuk om te lezen hoe je de natuur om je heen en de rest niet te vergeten zo intensief en aandoenlijk kan beschrijven.
  Ik heb je gemist op het Holdingweekend maar snap zeker je situatie.
  Per heeft zich voortreffelijk gedragen.Het was een heel fijn weekend.Veel gezien,gelopen,genoten en gegeten,alleen dit jaar niet zoveel als andere jaren hoor.
  We zijn vrijdags naar een hoedenwinkel geweest en hebben daar allemaal hoedjes gepast,geen gekocht.
  Zaterdagochtend zijn we heerlijk verwend met massage of gezichtsbehandeling en een bezoek aan de kapper.
  Heel plezierig.
  ’s Middags weer met z’n allen het programma.Zondag hebben we een indrukwekkende wandeling door de Jodenbuurt gemaakt.
  Nu ben ik weer volop aan het werk en heb vanavond geskeelerd.Ik vind het ook heel fijn dat er weer eens wat zon komt,helaas verdween die vanmiddag weer.
  Shirly heel veel goeds,wees trots op jezelf en die prachtige quilts en smeer de wimpertjes maar lekker vol.
  Groetjes Marjo

 3. Hermie

  Het wordt niet wat met jou, het is al wel wat met jou.Zoals jij tegen je ziekte knokt,petje af hoor.Altijd positief.houden zo.!