29 April

Vanmorgen Perry wakkergezongen met z’n allen en bedolven onder de cadeautjes. Toe bleef hij liggen om dvd te bekijken met sportbloopers (door Tim uitgezocht) terwijl ik beneden de Blanc Manger ging klaarmaken. Die pudding moet een paar uur afkoelen en dan opstijven in de koelkast.
Tegen de tijd dat het weer tijd voor mijn middagdutje was had ik samen met Evelien de woonkamer en keuken en hal aan de kant, want om 3 uur kwamen toch 6 man op visite en dan wil je er netjes bijzitten.
Het was heel gezellig met visite, kreeg ook nog een telefoontje van mijn zus uit Australie, die net thuis was van feesten (het is daar 8 uur later). Toen de visite weg was besefte ik me dat ik ze vergeten was hun blanc manger mee te geven; ik maak altijd extra voor hun omdat ze die zo lekker vinden. Perry z’n moeder maakte deze pudding altijd op verjaardagen en zelf doet niemand het meer behalve ik dan. Dus snel gebeld naar de dichtsbijzijnde zus en daar bleek de hele bubs te zitten, dus heeft zwager de puddingkjes gehaald (ik had ze in plastic soepkommen gedaan).

Feestmaal vanavond was ragoutbakjes, maar de ragout viel tegen (van die pakken van Unox ipv blikjes die we anders altijd hebben) maar de broodjes waren lekker en de blanc manger met slagroom ook. Zometeen komen mijn ouders en broer nog langs en dan hebben we weer gebak.

Vanmorgen was ik vergeten de mon-chou taart te maken, met dat middagdutje kom ik in tijdnood en mijn tempo ligt zoveel lager dan anders. Maaar die maak ik morgen met hulp van de meisjes wel, hebben we 2 dagen wat lekkers!