Kreta wordt Renesse

Kreta is vervangen door Renesse als vakantiebestemming voor onze oudste spruit en haar vriendinnen, ze vroeg gisteren of dit wél mocht (we waren falikant tegen Kreta). ‘k Weet niet of Renesse nog steeds de reputatie heeft als drank- en sekslustige jongeren, maar ze is als ze gaat al 17 en verstandig genoeg om niet in 7 sloten tegelijkertijd te lopen. Dus toen we ja zeiden glunderde ze, ze gaan in een tent die al ingericht is voor 8 dagen. Lang genoeg voor de eerste keer, stel je voor dat het tegenvalt (regen of zo).

Vanmiddag moesten we even in de stad zijn (nadat we de vuilstortplaats hadden verblijd met onze lading hout en zo), ophangsysteem gekocht maar ook in een boekhandel wat anders gescoord voor de helft van de prijs: een Quiltkalender (voor wie het niet herkent) met daarin ook nog alle patronen van deKalender getoonde quilts, Kalender2 

Ja dat was soppen, net als met het openmaken en aaien van een dik pak met lapjes welke de postbode had gebracht toen we de stad in waren, Lapjes  ik had ze in het begin van de week besteld  bij Carly, de meesten waren in de uitverkoop.Herkent iemand de stoffen? Kijk nog maar eens goed naar Eveliens quilt

0 gedachten over “Kreta wordt Renesse

 1. Henk

  Heeft 2008 16 maanden? Nog een reden om te wensen dat het maar een heel mooi jaar mag worden.

 2. Shirley

  Nou, inderdaad Henk, dat vond ik ook behoorlijk intrigerend (wisten zij iets wat ik niet wist) en wat blijkt: de kalender begint met de laatste 4 maanden van 2007. Waarom niet de eerste 4 maanden van 2009, ik zit in december al vaak op een kladje dingen te noteren voor in de nieuwe kalender die ik dan nog moet aanschaffen.

 3. Yvonne aka sommeke

  Daarom dat zachte prijsje voor de kalender dus. Maar je hebt er toch 13 quiltpatronen!
  Ik herkende Evelien’s quilt nog wel. Maak je dezelfde met de nieuwe stofjes?

 4. Shirley

  daar zit ik inderdaad aan te denken (nieuwe stofjes zelfde patroon), het was zo’n leuk en snel patroon, ik geloof dat ik de top in 2 dagen af had.