designwall

Vandaag hebben we een poging gedaan om de laatste puntjes van de to-do lijst af te werken, is niet helemaal gelukt. Maar mijn designwall hangt Designwall(een doek waartegen lapjes stof tegenaan blijven plakken als je ze er op duwt), nu kan ik weer gewoon lopen in mijn naaikamer. Ik heb aan de zijkanten van mijn snijtafel die je rechts naast de deur ziet staan schroeven ingedraaid waar de snijlinialen hangen, op 2 na die een kleiner oog hebben en dus niet over het schroefkopje heen kunnen. Ik zal 1 schroefkopje afknippen met een tang, als dat lukt.

Stekkers Met het opruimen kwam ik nog een heleboel stekkers en snoeren met adapters tegen, geen idee waar die bijhoren. Alles wat ik heb staan doet het, dus daar zijn ze niet van, maar weggooien durf ik ook niet, want stel je voor dat over een jaar of zo de vraag komt waar in vredesnaam de stekker van ….. is gebleven, dan kan je je toch wel voor je kop slaan?

Morgen weer normale gang van zaken, school en werk, hoewel normaal,  ik moet mijn auto naar de garage moet brengen. Afbeelding18Hij kuchte de laatste keer te erg, hij bleef er bijna in en met opgekrulde tenen van spanning reed ik huiswaarts, met een auto waar wel alle lichtjes maar geen enkele meter het van deed, geen idee of ik nou te hard reed of niet. Maar ik ging wel met 2 wielen door de bocht, te bang dat de moter zou afslaan, dus dat ging wel een beetje te hard, net als met slippende bandjes optrekken bij het stoplicht, sportief maar niet de bedoeling. Daarna kreeg ik hem nog 2 keer aan de praat, hopelijk morgenochtend ook nog (wil wel fietsen maar ze geven stormachtig weer af, het moet wel leuk blijvenCid_003e01c81e2a1e53fea00301a8c0andreas ) en dan rijd ik in 1 streep door naar de garage.