het hangt

Het hangt, het railssysteem voor de foto’s ed. Boven in de rails haak je heel dik visgaren met daar onder weer een haakje. Voor even heb ik 2 lijsten opgehangen, het is een beetje rommelig zo, maar we gaan het nog vervangen door een serie identieke lijsten die naast en onder elkaar gaan hangenKamer. We willen ze wel weer vullen met veel foto’s en niet zoals in de winkel 1 foto per lijstje. Dan komen we nog muren te kort!

Witje was de hele nacht buiten geweest, om 9 uur liet ik een drijfnatte kat binnen die nadat hij eerst wat had gegeten gelijk op een groot kussen ging liggen en daar is hij de hele dag niet meer vanaf geweest! Witje_3 Dat kussen hadden we gisteren van het logeerbed uit ons oude huis gehaald, en sinds het daar op de grond naast de bank ligt, ligt er ook steeds een kat op. Ja, heb ik gemaakt van door mijn moeder geverfde lapjes, patroon heet ’tovertegels’.

Nog een foto, ditmaal van Zipje en Zopje die gisteren op Eveliens bed waren neergestreken, net nadat ze van onder de douche was gekomen, zie handdoek op bed. Zenz En de oplettende kijker telt 3 lagen op haar bed, 2 quilts (dikke en dunne) en een dekbed, ze is flink verkouden en had het de laatste week duidelijk koud!