kleine volksverhuizing

De kofferbak zat vanmorgen propvol met tassen en koffers, en toen ik voorzichtig het deksel dicht deed en terug naar binnen liep, zei Evelien dat het maar goed was dat de vakantie naar Italië niet was doorgegaan, want voor 5 man bagage had er nooit ingepast. Nee, niet als ze ook dan zoveel kleding en schoenen mee had genomen. ☺   Suzanne heeft deze foto met haar mobieltje gemaakt van de nieuwe kamer van haar grote zus, aan de achterkant van de fotografe staat een groot bureau, en het is een heerlijke lichte kamer, dus dat zit wel snor. Morgenochtend reist ze samen met haar nichtje Anke, die toevallig ook zo vroeg moet beginnen, best gezellig dat het zo goed klikt.

Dikke zoenen van ons allemaal en zwaai zwaai, tot vrijdagavond! Dan zien we haar gelukkig weer, en dan zit ze vast vol verhalen. 

0 gedachten over “kleine volksverhuizing

  1. Anita deR

    Dat voelt raar, je eerste kind uit huis. Moest er ook erg aan wennen, maar het geeft ook een aparte, nieuwe relatie met je kind. Nu Coen een aantal maanden weg is, op zee, is het nog vreemder, want we kunnen weinig tot geen contact hebben. Een klein maailtje op zondag. Hij heeft het zo druk. Maar dan mist hij ons ook niet, hoop ik.
    We zijn nu weer met zijn 2en, scheelt heel veel was en eten. Maar het is ook wel heel erg stil.