een knappe meid

is op de toekomst voorbereid, vandaar ook dat ik voor Evelien een schattig schatkoffertje heb gevuld met een tornmesje om de etiketjes uit haar kleding te halen; 30 klosjes naaigaren in verschillende kleuren, om de daarna ontstane gaatjes te stoppen, een lief schaartje, een doosje speldjes, heleboel verschillende maten veiligheidspeldjes, een doosje met naaldjes en een kokertje met stopnaaldjes. Ik ben maar gewoon uitgegaan van de spullen die ze wel eens van mijn naaikamer leent.

  Dit schattig schatkistje heb ik zelf eens gewonnen in Westouter, tijdens een quiltweekend. Toen zat het vol met hele kleine lapjes.

Mijn wederhelft heeft deel 3 van het Millenium-trilogie ook uit, gelukkig! Toen hij vanmorgen bij me in bed dook en gelijk lag te snurken, dacht ik dat hij hem al uit had, gewoon de hele nacht opgebleven om te lezen. Maar om half 2, toen hij weer aan tafel schoof en het boek ter handen nam, bleek dat hij de laatste 40 blz.’s al knikkebollend had gelaten voor wat ze waren, zijn oogjes wilden niet meer.☺  Tim’s reactie: "En als ik om half 1 nog in bed lig te lezen, wordt hij  boos!".   

0 gedachten over “een knappe meid

 1. Maya

  Wat is dat een schattig naaikoffertje! Jammer dat je daar zoons niet blij mee kan maken…tenmiste die van mij niet ;-(

 2. Laura

  Wat een leuk naaikistje. Grappig, dit is ook zo’n cadeautje wat ik mijn dochter heb meegegeven toen ze op kamers ging. Alleen niet zo mooi verpakt als die van jou, maar hij wordt gebruikt, daar gaat het tenslotte om.
  Sterkte met wennen, weer een fase waar je doorheen moet.
  Groetjes, laura

 3. goof

  Sterkte, bij mij zijn er nu 2 aan het studeren,… het blijft raar,… gelukkig nog 2 thuis, maar die vliegen over een jaartje ook uit.
  DH en ik koken nog steeds veel te veel,…
  ;o)

 4. Jantine Urban

  Werd het schatkistje ook naar waarde geschat en met blijdschap in ontvangst genomen??? Sterkte met het wennen aan één kind minder in huis. Dat zal wel raar zijn.