Klaar voor de kerst?

De derde chemo van kuur 1 zit er in, en na een paar uur slapen na de lunch voelde manlief zich fris genoeg om weer wat te werken, een beetje duizelig met opstaan, maar verder valt het nog mee. Scheelt ook dat er afgelopen nacht beter geslapen werd dan de nachten hiervoor, hopelijk zal het zo ook weer lukken.

C5C26717-E1A7-46D4-90AF-D1CC5BF8E2E4
Uithalen van het meanderwerk deed ik terwijl mijn lief aan het infuus lag, en ik had weer gezelschap van Jon (op de vensterbank) en Sherlock
B44EF4FA-FCBB-4B14-AA77-E081BD58917B
Ook mijn sjaal zonder knopen ligt lekker. Oké, ik had drie mooie houten knopen, maar die heb ik ergens anders gelegd omdat Sherlock er mee aan de haal ging. Voelen jullie hem al aankomen? Ik weet toch niet waar ik de knopen heb gelaten 🤷‍♀️
B9975DA2-0091-4E51-B54F-6ACA5865BE04
Eenmaal klaar met uithalen kon ik mijn lief ophalen, en toen hij lag te pitten ben ik gaan meanderen. Veel beter zo. Nu enkel de peer nog doen
54B93BC3-2148-4427-A07B-C7BA154E5229
Op naar het volgende filmpje, maar wat zie ik daar tot mijn schrik? Ik heb het verkeerde deel gemeanderd 😬 het had rond de vogel en boom ín de cirkel moeten gebeuren, en niet daarbuiten. Toch maar vrolijk verder gegaan met de peer. Een spinnenweb heb ik nog niet vaak gequilt, in het filmpje laat Helen zien hoe zij het doet
DA1B1FB1-96FF-4E0D-A4BF-09C18A18BB55
Even een foto van het quiltje maken, Sherlock is er als de kippen bij
BD62AC95-016D-4A47-9EF7-A8EEFEF816BE
Misschien ga ik het middelste deel ook doorquilten, maar dan wel echoquilten en in een niet zo harde kleur. Sherlock vindt deze het mooist
88CD97A7-C2C5-4C22-AB08-17C2A74AD2F7
Ik ook, maar als ik de Glitter erbij houd begin ik te twijfelen. Mmm beter van niet, het moet op de achtergrond blijven.

Tegen sluitingstijd wipte ik nog snel de Plus binnen, sla halen en allemaal lekkers voor mijn lief, hij wordt misselijk als zijn maag leeg is, en eiwitrijke voeding wordt geadviseerd, dus liep ik de winkel uit met meer dan een kropje sla. Eierkoeken van bakker Voordijk smaakten hem ook goed, en ik kocht drie pakken mini eierkoeken. Ze zijn allemaal los ingevroren, dus daar kan hij een tijdje mee door. Bij de groenteboer tegenover de Plus haalde ik boeren vanille vla, en hun boeren karnemelk is ook zo zalig romig, en de roomboter smaak is niet te vergelijken met die uit de supermarkt, veel en veel lekkerder, dus die ging ook mee. Ik hoor jullie denken: “Dichtslippen die handel.” Alles met mate.

Vanavond vlak voor het slapen speelde de katten in de kamer, en kijk eens wat lief. Puk ging er gewoon voor liggen, zo fijn vond hij het om gewassen te worden door Sherlock.

Sherlock is erg zorgzaam en lief voor de kleintjes. En ook heel actief, ze hollen regelmatig met z’n drieën achter elkaar aan door het hele huis, vanmorgen vroeg renden ze rond het bed toen mijn lief er nog in lag.

Fijne kerstdagen 🎄

4 gedachten over “Klaar voor de kerst?

 1. Willeke

  Wat heerlijk dat de kleine katjes zich nu steeds meer thuis voelen.
  Ja, Sherlock heeft er een taak bij hè?
  Fijn dat de eerste 3 er nu opzitten, nu eerst weer even bijkomen voor de volgende.
  Gelukkig weet manlief nu een beetje wat hem te wachten staat. Hopelijk blijft hij zich zo ‘goed’ voelen.

  Groetjes en ik hoop dat jullie, ondanks alles, toch van deze dagen kunnen genieten.

 2. Truus

  Gezellig alle poezebeesten bij elkaar in de kamer! Puck boft maar met Sherlock.
  Sinds mijn man bij de Melkunie (toen het nog zo heette) op het laboratorium heeft gewerkt, eten wij alleen maar roomboter, volle melk,volle yoghurt–zoveel mogelijk onbewerkte producten.
  Even een rust moment en gezellige Kerstdagen samen.💞
  groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.