Kerstbee

Dinsdagavond was de laatste bee van het jaar bij Janny in Heerle, Miranda was niet bekwaam om te gaan (anders zou ik met haar meerijden), maar met DH als chauffeur kon ik er gelukkig wel naar toe; het was als een warm bad, zo gezellig! We hadden allemaal iets kleins gemaakt om cadeau te geven, een mugrug of een ornamentje voor in de boom of zo, dat was de opdracht. Wat was ik blij dat ik de mijne al 3 weken geleden had gemaakt, een lief vogeltje om in de boom te hangen, versiert met kralen en glittergel.
IMG_6264
We moesten bij binnenkomst de cadeautjes inleveren, en Janny pakte toen iedereen er was  steeds eentje uit de mand, en die ging naar de dame die 2 plaatsen links van de maakster zat. Ik kreeg twee leuke vierkante boomhangertjes en een schattig geurzakje van Franka,

dit kreeg ik

dit kreeg ik

heerlijk naar lavendel ruikend (het zakje dus, ik heb niet aan Franka geroken, wie weet wat ik heb gemist).


De gluhwijn liet zich goed smaken, net als de chocoladebollen die Lorene had meegenomen, en de avond vloog om, opeens was het tien uur en stond mijn chauffeur weer binnen.Tot volgend jaar! Ik was moe maar voldaan en blij dat ik zat, eenmaal thuis met mijn arm op het kussen rustend, thee naast me en Zopje tegen mijn arm aan liggen en maar spinnen; deze foto is van die ochtend, maar de kat en zijn pose is niet anders
IMG_6622
Het was een gezellige avond en de gekregen ornamentjes hangen onder in de boom.

3 gedachten over “Kerstbee

 1. Ria van Slingerland

  Mooi verslag van een gezellige avond! Wat n creativiteit weer. Ik ben heel blij met het gevouwen kerstboompje met kaarsverlichting erin. Gemaakt door Coba. Heel veel werk, maar ik zal het koesteren!

 2. Truus uit Drenthe

  Gezellig dat je er toch heen kon en een foto van jouw ontvangen cadeautjes? Heerlijk om poes lekker tegen je aan te hebben-voelt altijd heerlijk zo’n poezelijf tegen je aan.
  Sterkte met je arm
  groetjes,Truus

 3. Willeke

  Wat een enige cadeautjes! lief vogeltje, mooi engeltje en meer leuke ideetjes die ik langs zag komen.
  Je hebt genoten dat is duidelijk.
  Sterkte met je arm (en de bingo-afloop)

  groetjes,

Reacties zijn gesloten.