Jarige dochter

Afgelopen donderdag was Evelien jarig (24 jaar) en ze kwam het dit jaar thuis vieren, gezellig hoor, en zo genoten we allemaal weer van de Mon Chou taart, deel met aardbeien, deel met kersen, en een kleine taart zonder iets op de mon chou/slagroom laag.
IMG_1944
Vanwege de wind werden binnen de kaarsjes uitgeblazen, al kletsend taart eten en cadeautjes uitpakken, en toen lekker naar buiten. Zipje en Zopje lagen heerlijk te slapen op de banken, ze dachten zeker dat ik de quilts voor hun op de tuinkussens had gelegd 🙂 Toen we er aan kwamen sprong Zopje er gelijk vanaf, Zipje peerde hem toen ik de schommelbank erbij trok, wat een herrie.  Mijn ouders waren ook van de partij, ze hadden hun kleindochter niet meer gezien sinds kerstmis, de tijd gaat zo hard.
IMG_1946
Aan het eind van de middag kwam Tim ook thuis van z’n werk, en hup ging de taart nog een keertje rond; daar zeggen we geen nee tegen, een klein stukje, dat wel, want er moest plek over blijven voor het avondeten.
IMG_1948
Tim en Suzanne hadden zich verheugd op sushi als feestmaal, maar de jarige mocht kiezen en het werd “gewoon thuis eten”: biefstuk, gebakken aardappeltjes uit de oven (met olie besprenkeld en toen bestrooid met Za’atar), en haricot verts met ontbijtspek omwikkeld, ook uit de oven.
We hebben gesmuld, ik bedenk me nu pas dat we geen ijs toe hebben genomen, oei, slechte gastvrouw. Gelukkig was er later op de avond nog taart om de gaatjes te vullen, en toen was het op een piepklein stukje na helemaal op!

Het was genieten, en eind van de maand doen we het weer dunnetjes over, want dan is DH jarig. En drie weken later Tim, en drie weken later Suzanne, en een maand later ben ik de hekkensluiter, en zijn we toen aan vakantie! (en een grotere kledingmaat vanwege alle taarten en snoeperijen 😉 )

3 gedachten over “Jarige dochter

 1. Johanna Zweden

  Nog van Harte gefeliciteerd en gezellig zo even allemaal bij elkaar
  Groetjes vanuit Zweden en een fijne zondag

 2. Truus

  Nog van harte gefeliciteerd met Evelien haar verjaardag en nog vele gezonde en gelukkige jaren!
  Gezellig zo’n verjaardag buiten vieren en genieten met z’n allen.
  Ook hier de verjaardagen bij elkaar-oudsten en jongste met nu een kleinkind in maart/april en dan in juli/augustus weer een schoondochter met de 2 kleinkinderen en hekkesluiters ik en schoonzoon eind september/begin oktober. Ietsje meer verspreid dan bij jullie.
  Gezellige zondag
  groetjes,Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.