In de startblokken

143D375E-86B0-44D2-8AB8-C1A2A4781A47
Verder dan dit ben ik niet gekomen, en jullie dachten vast dat ik met de bies bezig was. Jon heeft nog even tijd nodig
B5CB7D00-F963-419A-B730-E69F8BDFF244
En nee, ik heb nog geen idee hoe ik hem ga doorquilten, dit komt wel als ik rond alle applicaties in de ditch quilt. Ik heb er een dunne polyester vulling tussen zitten, niet de dunste van de winkel.

Op de kerstbee kreeg ik sterren om tegen het raam aan te plakken, ze wisselen langzaam van kleur en het ziet er echt heel leuk uit.
FBE26618-47AD-42A7-8596-FB367201DEEB
De katten blijven trouwens mooi van de kerstboom af, op één bal na die laag hangt en binnen pootbereik van Arya hangt als ze in het mandje naast de boom ligt. Maar hij zit goed vast en is mepbestendig.

Jongste dochter zit na het krijgen van een fijne spuit in haar pols (peesontsteking) voor een maand in een gips spalk
DEB90261-B1A3-465D-9E88-AD4AADF405CB
Ik help haar waar ik kan en zij wilt, afgelopen dagen heb ik voor haar en haar vriend gekookt, hij kan wel koken, de basic dingen zoals pasta koken maar als moeder wil je ze extra verwennen ☺️ In onze oven stonden gisteren drie schalen met lasagne, de kleinste bracht ik naar onze zoon die bij thuiskomst gelijk kon opscheppen. De iets grotere schaal bracht ik naar dochterlief, en weer thuis aangekomen konden manlief en ik ook gelijk opscheppen.  Ik was de punt af, want tussen het koken en wegbrengen kwam de tuinman ook nog even langs, hierover later meer.

2 gedachten over “In de startblokken

 1. Ineke

  Ja, ik had gedacht dat de quilt al af was, maar ja nu Jon eer tijd nodig heeft 😉
  Leuke sterren. En beterschap voor je dochter met die nare peesontsteking.
  Fijne feestdagen!!!

 2. Yvonne aka sommeke

  Wat een prachtige Welcome to the Northpole, SCHITTEREND!
  Snelle beterschap voor Suus!

Reacties zijn gesloten.