I’m coming!

Shhh, niet zo hard, denk aan de kinderen! Als ze er lucht van krijgen dat ik vrijdag op de Open Europese Quiltkampioenschappen ben in Veldhoven, dan halen ze ik weet niet wat in hun hoofd. Maar als ik nu heel stil de deur uit ga rond 9 uur, dan heb ik kans dat ze net uit bed zijn als ik thuis kom.

Ik heb al de meest enthousiaste verhalen gehoord over deze tentoonstelling in Veldhoven, dus met volle accu, geldige pinpas en goede schoenen aan hoop ik er morgen net zo hard van te gaan genieten. Mijn moeder (die gelukkig weer lekker scherp ziet met beide ogen, al gaat het focussen nog niet helemaal naar wens) trok lucht langs achteren, toen ze me er vanavond over de telefoon over vertelde. Ze was met haar beegroep de Diamond Patchers gegaan, een buslading vol. Op de weblog van Maya zie je mijn moeder staan, ze praat met iemand net buiten beeld, op de foto linksonder. Ik heb de foto even geleend:

Van Maya

PhotobucketDe zwarte kat komt al snel pootjes tekort, ik heb beneden de derde Dresden Plate al bijna klaar, uuh, het zou een vakantiewerkje worden, een zomervakantie werkje. Nou ja, we zien wel als het zo ver is.

Enne, hebben jullie al gezien dat ik wel erg met de tijd mee aan het gaan ben? Kijk maar rechts, boven de wereldkaart, ik heb nu ook een twitter account. Geen idee of ik er veel mee ga doen, maar ik wil me er wel even in verdiepen. Aangestoken door Hilde van Yourganize, die -vrolijk als ze altijd is- mailde dat ze volop zou lopen tweeten tijdens de OEC-dagen in Veldhoven. Ze organiseert de workshops in Veldhoven, dus ze heeft haar handjes en hersentjes er wel vol aan.

0 gedachten over “I’m coming!

  1. Heleen

    Heel veel plezier vandaag!!! En doe je rustig aan met die dresdens??? Zo kan ik je niet bij houden hoor!