I’m back & een weggevertje

Begin met het laatste: Zipjezopje bestaat 5 jaar,Photobucket hoeraaaaa en om dit te vieren eet ik nog een paar stukjes superzoete fudge op, gekocht in Cambridge. Ik wil dit heugelijke feit graag delen met mijn aanhang, en haast zeker wetend dat fudge de postreis niet overleeft in zijn originele vorm -tenzij het aflikken en leegschrapen van het binnenste van een bubbeltjes enveloppe iemand iets lijkt, dan wil ik het best wel proberen- maak ik er een mooi quilterig cadeautje van.

Photobucket

Neeje ik zeg nog niet wat, ik ben koud thuis van vakantie en moet hier nog over nadenken. Wie mee wilt doen hoeft alleen maar een reactie te plaatsen op mijn weblog met de vermelding erbij hoe lang je me al volgt.

Omdat het vakantietijd is geef ik jullie een week, 10 augustus zal ik de trekking doen.

En na dit blogje komen de foto's en een verslag van onze vakantie, ik vrees dat ik hier wel een week voor nodig ga hebben, wat een avonturen!

0 gedachten over “I’m back & een weggevertje

 1. Goof

  Welkom thuis!!!
  Hoe lang ik al bij jou kom kijken,… vanaf het moment dat ik aan het googlen was op “Judging Amy”, en daardoor bij jou kwam,… ik was verslaafd aan de serie, en het moment dat Jared Duff dood ging was verschrikkelijk. Die man was zo lief!
  Dus vanaf 2-1-2007,….
  Denk ik,…..
  Ik heb weer even gegoogled,….
  Als ik eerder reacties bij je heb geplaatst,
  want jij kunt dat opzoeken,… dan weet ik dat niet meer,….

  Maar welkom thuis dus, én ik ga voor de platgeslagen fudgebubbeltjesplastic!
  Heerlijk!

 2. Elly L

  Hey Shirley, weer back in town.
  Goh, ik zou het niet weten hoe lang ik je volg. In ieder geval nog niet zo lang. Ineens kreeg ik geen berichten meer via de google reader, toen was het stil. Maar daarna nadat je het had hersteld, volg ik weer al je verhalen
  groetjes Elly

 3. Mieke

  Hey Shirley, welkom thuis.
  Ben benieuwd naar je avonturen in Engeland!
  Ik volg je blog zo’n 2 jaar nu, als stille lezer weliswaar, maar ik geniet er telkens weer van en moet dikwijls hardop lachen, zodat mijn huisgenoten zich afvragen waar ik mee bezig ben …
  Gefeliciteerd met je 5 jaar blog!
  Groetjes

  Mieke

 4. Erika

  Gefeliciteerd met je 5-jarig blogjubileum! Ik hoop dat er nog heel veel jaren volgen. Hoelang ik je blog lees? Vanaf het begin!!

  groetjes,
  Erika

 5. Caroline

  Gefeliciteerd met je eerste lustrum.
  Ik ben een stille lezer, zo heel af en toe een reaktie, maar ik volg je al vanaf het begin.

  groetjes
  Caroline

 6. Marjon

  Welkom thuis Shirley ! Gefeliciteerd met je weblogverjaardag. Ik volg je al vanaf het moment dat ik je tegen kwam bij herstel en balans, ergens in 2006 volgens mij …

 7. marina

  gefeliciteerd met je 5e verjaardag !
  fijn dat je weer thuis bent, ik kijk uit naar je verhalen over engeland !
  hoelang ik je blog al lees ? eerlijk gezegd, ik weet het niet maar toen ik je vorig jaar ontmoette op het weekend van de hoppequilters dacht ik meteen : ik ken die ergens van ! toen ik bij thuiskomst nog eens op je blog keek, wist ik het weer !
  groetjes en tot op het volgend weekend !

 8. Anita A

  Hoi Shirley, fijn dat je weer terug bent. Van harte gefeliciteerd met je 5 jarige weblog.
  Hoe lang ik je al volg? Ik denk ongeveer een jaar, maar zeker weten doe ik het niet.
  Ik ben benieuwd naar je Engeland verhalen.
  groet, Anita A

 9. Mieke

  Hallo Shirley, Het eerste lustrum. Wat leuk. Ik volg je nu ongeveer 1.5 jaar met veel plezier en lach vaak. Ben benieuwd naar de engelse avonturen.
  groetjes Mieke

 10. magdalena

  Hallo Shirley,gefeliciteerd met 5 jarige weblog,prettige vakantie gehad?we kijken uit naar de verhalen
  groetjes
  Magdalena

 11. Else

  Hey Shirley, gefeliciteerd met je blogverjaardag, 5 jaar wat gaat de tijd hard! Hoe lang ik al mee lees, mmm ben zo terug. “kijk lees zoek, oh ja dat ook en ohhhhh dat weet ik ook nog” Was ik weer, zeker vanaf eind 2005 als ik zo terug blader, ik heb al wat met je mee gemaakt (lol) en hoop nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel langer van je mee te genieten! Groetjes Else

 12. Henk

  Fijn dat je weer veilig thuis bent. Benieuwd naar je verhalen over Engeland.
  Hoe lang ik je al volg? …. eh tja, wanneer ben je ook alweer geboren. Sinds 16 juli 1961, dus een jaartje of 49 en een paar dagen.
  Proficiat met je 1e bloglustrum. Hoop dat je je volgers blijft verrassen met je openhartige mooie verhalen.

 13. Marloes

  Gefeliciteerd met het 5jarigbestaan van je blog. Ik volg het al vanaf het allereerste begin. Er mogen van mij nog vele jaren volgen!!

 14. ada

  Tja, hoe lang? Zo’n anderhalf jaar of zo? Ik denk dat ik je tegengekomen ben toen ik iets quilterigs googlede, of mischien een link bij iemand.
  O ja, gefeliciteerd met de 5 jaar!
  Ada uit Engeland

 15. ina

  hoi Shirley, ik lees toch zeker al een jaar of vier mee. soms ook een poosje niet, want dan komt het er even niet van. Maar ik geniet er zeker van – de manier waarop je schrijft vooral – zo open en beeldend.
  Groetjes,
  Ina.

 16. maria

  Proficiat met je blogverjaardag, ik geniet van je schrijven doe zo maar heel lang verder Shirley, dank u wel.
  Groetjes
  maria

 17. Ingrid

  Gelukkig weer terug… het was stil hoor, op de lijst en op je blog… ik volg je zeker al 4 jaar…!!en de blogjes zijn gewoon gezellig !!

 18. Marjon

  Hai Shirley,

  Gefeliciteerd met je blog! Knap van je dat je het zo lang al bijhoudt. Ik lees sinds een paar jaar af en toe mee.
  Groetjes,
  Marjon

 19. Anita deR

  5 jaar, wat een tijd al, volgens mij was jij een van de eersten met een blog. Lees het altijd met veel plezier,(al had ik deze even gemist, wist niet dat je in je vakantie ook aan het bloggen was)
  Heb ook weer genoten van je vakantieverhalen en je mooie filmpjes, ben ik ook een beetje in Engeland geweest. Dank je wel, knuffel Anita deR

 20. katrien

  Proficiat met je 5 jaar bloggen.
  Hoelang ik je al volg ? Ik denk van in den beginne maar laat niet altijd een reactie na.
  Nog vele jaren blogplezier.

 21. miranda sol

  Potverdrie….heb ik dit helemaal gemist! Natuurlijk net in mijn verhuis, toen we het met 1 computertje moesten doen met 4 man. Ik volg je denk ik nu zo’n dikke 2 jaar vermoed ik.2 jaar waarin we ontdekten dat we vlak bij elkaar hadden gewoont. EN nee niet een keer, maar 2x. Zowel in onze jeugd, waar we gewoon 2 straten van elkaar verwijderd woonden en ook in R’daal bleken we dan “samen” te hebben gewoond Het gekke is dat , toen we in Virginia woonden ik pas daar jou site ontdekt heb. En inmiddels woon ook ik weer terug in ons vertrouwde R’daal….waar we hoop ik nog lang van elkaars gezelschap mogen genieten! Dikke knuffel van mij

 22. Miet

  GELUKKIGE BLOG-VERJAARDAG !!!
  Je blog volg ik al van bij de start . Ik ben even teruggegaan in de tijd :o) met de eerste sobere fotoloze blogjes tot de uitgebreide automatisch lopende fotoreeksen van nu . Leuk om de 1e blogquilt te herkennen nl de farmquilt die bij mij nog steeds een ufo is :o),de 1e quilt van Suzanne weer te zien ,die leuke ramen zemende poes enz enz teveel om op te noemen maar kort : ik geniet al jaren van je blog !!!!!

 23. lian

  Ik lees je ook al ’n paar jaar, maar ben “bijgelezen” vanaf je eerste bericht.
  Ik doe niet mee aan het weggevertje want ik won ooit al je groentenstofpakket.(Waar ik ’n tas van heb gemaakt voor in A’dam studerende dochter. Word gebruikt voor boodschappen op de Albert C.markt)
  En net als Mieke zit ook ik vaak hardop te lachen achter m’n laptop…
  Groetjes van
  Lian

 24. Adrie Jansen

  Oh Shrley, Fudge!!! zoooooo lekker! Gefeliciteerd met de 5 jaar blog en ik geloof dat ik je al van het begin (of al snel daarna) volg.
  Ga zo door, bijna elke dag lees ik wel even jouw verhaaltjes en geniet ervan. Soms zit ik te grinnikken achter de PC en DH zegt dan, laat me eens meegenieten!
  groetjes van Adrie (die ook net terug is van vakantie

 25. Erica

  Gefeliciteerd met je 5-jarige blog! (Ik hoop dat ik het ook zo lang volhoud). Hoe lang ik je al volg? Geen flauw idee maar ik denk dat het zo’n 4 jaar is dat ik van je leuke en grappige schrijfsels geniet.

 26. Judith

  Pff wat een moeilijke vraag stel jij, ik denk toch bijna vanaf het begin dan dat ik jouw blog volg en ik lees hem altijd met veel plezier

 27. Arja

  volgens mij lees ik ook al mee vanaf het begin. we bloggen ongeveer even lang, ik werd een paar maanden geleden 5. niet gevierd trouwens, ik kwam er te laat achter. bovendien blog ik stukken minder de laatste tijd, maar da’s de schuld van Facebook en Twitter.

 28. Heleen

  Gefeliciteerd met je 5 jarig blog bestaan!! Hoe lang ik al lees? Al die tijd dat je met de GDO bezig was want daardoor ben ik helemaal aangestoken en ik beken eerlijk dat ik niet zo’n regelmatige lezer ben. Heb je nu meteen maar in reader gezet dus kan ik je beter volgen. Ga nu eens je vakantie verhalen lezen want dat ziet er gezellig uit! En leuk dat je ook bij mij af en toe naar mijn GDO kijkt. Groetjes Heleen

 29. linda cuvelier

  Bedankt Shirley voor al die mooie momenten dat we hebben kunnen meegenieten van je doen en laten. Je laatste reis (UK)heb ik zowaar echt meegemaakt. Op naar de volgende 5 jaar !!
  Belgische kustgroetjes,
  Linda

 30. Tineke

  Hi Shirley, ik heb net zitten genieten van je vakantieverslag. Lekker met een kopje koffie erbij. Heel herkenbaar was het, want ik was daar ook waar jullie waren. Ik genoot mee van de wandelingen, de zoektochten naar leuke winkeltjes en de rest. De hightea was mooi om te zien en nu zie ik aan het eind dat ik je ook nog kan feliciteren met je 5 jarige blogverjaardag. Bij deze dus! Van harte proficiat! Fijn weekend.

 31. Annemieke van Alphen

  Van Harte Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan van je blog. Ik lees nu alweer twee jar met je mee en geniet volop van je verhalen die heerlijk herkenbaar zijn.
  Ga vooral zo door en wie weet zie ik je ooit nog wel eens in Leur.
  Groetjes van Annemieke uit Bavel

 32. josé

  Ik kom voor het eerst bij je langs vraag mij niet hoe ik hier kom. Ik was aan het zwerven hi hi.

  Maar van harte Gefeliciteerd!! en nog vele jaren erbij !

  Ik kom nog eens graag langs.. Groetjes José

 33. Berna

  Welkom thuis! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Je eerste lustrum, groot feest dus. Ik lees heel graag je blog, al weet ik niet meer sinds wanneer. Ik gok op ruim een jaar want ik ben zelf anderhalf jaar aan het bloggen en sinds die tijd is het aantal blogbezoeken enorm uitgebreid. Ga nog maar lekker een tijdje door, ik kom wel lezen en in oktober maken wij live kennis met elkaar. Ook altijd leuk!

 34. inge

  gefeliciteerd met vijf jaar bloggen! je was één van de eersten die ik ging volgen, en die me ook inspireerde om zelf te beginnen! wat vliegt de tijd!

 35. Inge Slaats

  Gefeliciteerd, 5 jaar al! Om maar even in Engelse sferen te blijven “Time flies when it is etc. etc……..”
  En hoe lang ik je al volg?? Goh, ongeveer vanaf dat ik een jaartje bij de QK zat en wanneer ik daar bij kwam, urrrgggg….., weet ik ook al niet meer, moet ik opzoeken……tja, 61, bijna 62 hè, dan wordt het allemaal wat moeilijker om iets op te diepen LOL
  In ieder geval is het hier altijd een gezellige (dolle) boel en blijf ik langs komen. Ga maar lekker door met het schrijven van leuke blogjes.
  Wie zie ik hier trouwens bij de reacties staan? Tim! Nou, die is wel erg beïnvloed door jouw quilterige bezigheden….hij reageert natuurlijk omdat hij het cadeautje wil winnen!

  Doei,
  Inge

 36. jitske gortzak

  Hallo Shirley, van harte gefeliciteerd met je 5 jarig blog feestje, ik volg je al vanaf het begin,lees graag je verhalen en ik hoop dat je blog nog lang mag blijven bestaan. groetjes Jitske

 37. margot

  gefeliciteerd met je blogverjaardag !
  En jouw weblog lees ik en heb ik vaak veelpret om !
  Ook is het door jouw weblog gekomen dat mijn zus een prachtquilt heeft !!
  Dus , BLIJF SCHRIJVEN !!! het is TE LEUK !!

 38. Marja-Brabant

  Fijn dat jullie en goede vakantie hebben gehad, maar ik vind het wel gezellig dat je er weer bent!
  Marja-Brabant

 39. Anneke

  Van harte gefeliciteerd met je 5 jarige blog, ik vind het altijd leuk om te lezen ook de dingen over je katten. Op de volgende 5 jaar.
  Groetjes Anneke ^..^

 40. Diana

  Hoi Shirly, gefeliciteerd 5 jaar is al een hele tijd.
  Hoe lang ik je al volg. Ik denk iets van een klein jaar nu. Je schrijft erg leuk, en je quilt tips tussendoor zijn ook zeer welkom (bijv. de manier van dubbelen).
  groetjes,
  Diana

 41. Djesbeeb

  Hoi Shirley,

  Proficiat met jouw 5-jarige blog, het is echt altijd een waar genot om elke keer leuks wat te lezen. Waar blijft de tijd nou? Het is net alsof ik bij jou een bakkie zit te doen en lekker kleppen …. Je straalt gewoon uit met je verdomd goeie schrijftalent, weet je dat, hé? Gewoon blijven doorgaan met jouw blogschrijven, hoor Shirley !
  En nou jij hardstikke fijne dag verder en doeiiii !!!

  Dikke groetjes van Djesbeeb

 42. Rens Broos

  Gefeliciteerd met je vijf jarige blog, altijd weer leuk om te lezen. Wat een leuke vakantie hebben jullie gehad.
  Waar gebruik je de measuring gauge voor?
  Die fabric crayons zijn fantastisch, heb die ook een keer gebruikt en het is een mooie quilt geworden.
  Rens.

 43. Marjolein

  Hoi Shirley, gefeliciteerd met je blog ! Alweer 5 jaar, dus die twee zijn nu ook zeker al 5 jaar. Je had ze toen toch net ? Ik denk toch wel dat ik vanaf het begin meelees hoor. Bedankt voor al die leuke en gezellige berichtjes, ik vind het altijd een plezier om op je blog te komen.
  Groetjes, Marjolein

 44. Jeanine

  Dan toch even reageren…..Bij deze nog van harte gefeliciteerd met je 5 jarig weblog bestaan!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ga nog vooral lekker door met je weblog. Het is erg amusant om te lezen.
  Groetjes van Jeanine

 45. Marianne de Hoogh

  Hoi Shirley,

  Van harte gefeliciteerd!
  Op naar de 10 jaar met nog vele jaren quiltgenoegens!
  Ik volg je blog bijna 2 jaar, sinds je me gemaild had over de workshop.

  Fijne vakantie nog en groetjes van Marianne van de bee van Janny!