Ik ben er klaar voor

De stress schoot gisteravond vol toe, en van pure "ik weet niet meer wat ik niet moest vergeten mee te nemen", crashte ik in mijn stoel voor de tv, om naar de Smaakpolitie te kijken. Van het zien van de meest ranzigste studentenhuis keukens, de kreten "kansloos rubbertje" tot "daar word ik helemaal vrolijk van" knapte ik weer op, he, gelukkig, de blokkade verdween en toen wist ik weer wat ik niet mocht vergeten: het verlengsnoer/haspel. He, lekker hoor, alles klaar, op de wraps na, die heb ik vanmorgen vroeg klaar gemaakt, ze staan nu samen met de zalige pomelo's in de koelkast. Normaal neem je maar 1 ding mee als potluck, maar fruit is nooit weg, pomelo kan je dagen lang goed bewaren in de koeling. Photobucket En toen alles in de gang klaar stond, kon ik rustig slapen, alhoewel, rustig, het eerste uur heb ik nog liggen draaien en keren, "zal ik toch nog een extra broodje bakken morgen voor vertrek, aah, mijn nagelvijl niet vergeten, ojee, zitten er genoeg reservespoeltjes in mijn naaimachine, heb ik wel onderbroeken in de tas gedaan en hoe zat dat ook alweer met handzeep, wel of niet aanwezig in de badkamer??", ik werd in ieder geval om half 6 wakker, dus heb ik geslapen, uitgerust voel ik me nooit vlak voor een quiltweekend. Want ja, dat gaat vandaag beginnen, in Loon op Zand, georganiseerd door Dorry en consorten. Hier kan je de foto's van vorig jaar bekijken. En aan het weer gaat het niet liggen, schitterend!

Ik heb besloten verder te gaan aan de bow-ties; de fleurige top afmaken lukt vanavond vast al), de romantische bow-ties laat ik thuis, want die wil ik op gemak kunnen rangschikken en daar heb ik rust in mijn hoofd voor nodig. En dan wil ik ook meer scrappy blokjes maken van wat er tegen mijn designwand aan zat, ik moet niet vergeten dat het alleen maar zaterdag en zondag tot een ur of 4 is, dat ik kan naaien.

Photobucket

Zondagavond ben ik weer thuis, tot dan!

Oja, omdat enkele van jullie er om vroegen: mijn knie voelt wat stijf, en zonder dat ik er erg in had heeft mijn enkel ook een tikje mee gekregen, want ook die is stijf, maar het functioneert allemaal nog, ook al moet ik opstaan met beleid. En ik kan voorlopig niet voetballen, een snelle pass maken zit er voorlopig niet in.

Huh, kan je dan voetballen? Welnee, maar stél dat ik het kon, dan zou het nu niet lukken.

0 gedachten over “Ik ben er klaar voor

 1. miranda sol

  Pff gelukkig is het allemaal weer goed gekomen…en mocht je nu nog een bergeleider met chauffeur nodig hebben…bied ik me aan! Hahaha…veel plezier daar! Knuffel
  ps mijn blogbericht heeft een onverwachtse update gehad.

 2. Henk

  Die tas van Youp is erg leuk!
  Hoop dat jullie veel plezier hebben gehad.
  De verhalen zullen wel weer sappig zijn, hihi..