iets te vieren/ celebration

Het was mij niet eens opgevallen, maar Inge zei het al: mijn weblog bestaat al 4 jaar en 7 dagen! Tuurlijk mag dit niet nog onopgemerkter dan dit voorbij gaan, dus zal ik onder degene die op deze blog reageren een verrassingscadeautje verloten. De naam van de winnaar zal alleen op mijn weblog geroepen worden, dus houd het zelf in de gaten. 

Photobucket

I hadn’t even noticed it, but as Inge mentioned yesterday: my weblog is 4 years and 7 days old! This can not be ignored any more then it already has been, so…. I’m planning to give away a surprise present to someone out there, posting to this blog. Just keep an eye on my weblog, for the winner will only read his/her name on my weblog.

0 gedachten over “iets te vieren/ celebration

 1. Corrie Bogerd

  Altijd spannend en verrassend om jou te volgen. Daar geniet ik enorm van. Vanmorgen waren wij bij onze dochter die jarig was, en daar hoorde ik, dat je zoon ziek is. VAN HARTE BETERSCHAP!!!! Groetend Corrie Bogerd.

 2. Else

  4 jaar alweer, wat gaat het hard! Dat je nog maar heel lang mag doorbloggen want ik geniet er erg van, je verteld in plaatjes (lol) Fijn dat het beter gaat met Tim en wat lees ik Evelien haar rijbewijs SUPER. fijne dag, Else

 3. inge

  hei, ik kom je ongeveer een halfjaar achterna, ik blog 3,5 jaar. ben een trouwe lezer hier en hoop dat je nog jaren doorgaat!

 4. margot

  4 jaar is al een lange tijd dat jij alle wel’s en wee’s aan ons verteld , ons de mooie foto’s laat zien , en de mooie werken toont !!

  Voor een verassing , reageer ik natuurlijk !!

 5. lian

  ’n Verrassing; altijd leuk!
  Ik lees nog geen 4 jaar mee, maar wel met veel plezier, het is je manier van schrijven die me vaak hardop in de lach doet schieten….

 6. Mieke

  Hartelijk gefeliciteerd !
  Ik lees je blog al een tijdje met veel plezier mee en moet dikwijls lachen met je zeer herkenbare verhalen.

  Ik vind je quilts ook altijd weer heel mooi, deze laatste is werkelijk prachtig !

  Groetjes en dat je nog lang mag blijven bloggen !

  Mieke

 7. liesbeth a

  Ik volg je blog ook al een hele tijd, maar nog geen vier jaar. Volgens mij lijkt het een goed idee om een “boek” te maken. De manier waar op je schrijft is heel gezellig te lezen.
  Ik geniet er tenminste volop van.
  Proficiat me je $e blog-verjaardag.

 8. Laura

  Gefeliciteerd met je jarige blog!
  Het is altijd heerlijk te lezen wat er zoal in het huis van Zipje en Zopje afspeeld. Je schrijft altijd zo lekker ´smeuig´ LOL..
  Hoop dat je dit nog lang mag doen.
  Groetjes

 9. Per

  maak ik nu ook kans op een blokje, of is er voor dh een andere verrassing?

  gefliciteerd schat

 10. Marie-Thérèse

  Ha die Shirley, ook vanuit Duitsland gefeliciteerd met je blogverjaardag. Petje àf, dat je steeds weer zo leuk weet te schrijven. Ik lees al mee vanaf de eerste bijdrage en verheug me altijd op het volgende blogje.
  Groetjes van Marie-Thérèse

 11. Jeanine

  Hoi Shirley, ik lees nog niet zo lang je blog. Maar hij staat nu onder de favorieten, dus ik ben er nu geregeld te vinden. So keep up the good work. Veel inspiratie voor de volgende jaren!
  Gr. Jeanine

 12. Jantine Urban

  Al lees ik al een hele tijd mee, 4 jaar, nee, zo lang nog niet… Maar dat neemt niet weg dat je dit feestje verdient! Hoera voor al 4 jaar bloggen!

 13. Miet

  Hiep hiep hoera !!!!!!!!!! Proficiat met je blog verjaardag !!!!!!!! Tis één van de weinige blogs waar ik dagelijks kom piepen of er niet weer een leuk verhaaltje staat :o) Je schrijft zoooooooo leuk !

 14. Erica

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! 4 Jaar al, petje af hoor, dat je het al zo lang volhoudt en ons, lezers, nog steeds blij maakt met al je verhalen!

 15. miranda sol

  Jeetje, al vier jaar!!!! Hoe hou je het vol, telkens weer berichtjes te schrijven. Nee, gekheid hoor. GEFELICITEERD! Ik ben nog maar op de helft van jouw tijd. Over een maand of zo. Zal ik ook maar eens iets gaan verzinnen voor tegen die tijd.Big hugs from a very hot Virginia

 16. Ada

  Vier jaar, ik wist niet dat het al zo lang bestond. Ik lees je met veel plezier, zowel over je quilts als je familieverhalen.
  Hartelijk dank.
  Ada uit Engeland

 17. marrie-jette

  Ook van mij van harte gefeliciteerd!Ik lees je al jaren en geniet altijd van je soms plastische uitdrukkingen.Wij hebben ook een Zipje en Zopje,twee ratjes.Fijne dag nog.