en de gelukkige is../the lucky one is…

Alle namen heb ik -op die van mijn wederhelft na, leuk geprobeerd- in een zakje gedaan en daaruit trok ik de naam van: Lian! Om een tipje van de sluier op te lichten heb ik er een foto van de verrassing gemaaktPhotobucket Maar ja, dat maakt je amper wat wijzer.

Lian, ik heb geen adres van je, ken je -geloof ik- ook niet en weet dus ook helemaal niet of je een quiltster bent, wat op zich niet zo erg is hoor, wat niet is moet kan nog komen. In de linker kolom van mijn weblog zie je onderaan ‘mailformulier’ staan, als je daar even op klikt en dan mij jouw adres stuurt, dan komt het allemaal in orde!

Dames, het was een plezier om te doen, bedankt voor de lieve woorden, en wie weet dat ik ooit nog een boek schrijf.

0 gedachten over “en de gelukkige is../the lucky one is…

  1. lian

    Whoeaaa, wat leuk, zie ik ineens m’n naam staan! Ik ben d’r nu al hélemaal blij mee…
    Ik quilt sinds zo’n jaar of 10, vooral grote (gebruiks)quilts…
    Met groetjes,
    Lian