hot

Weer een hete nacht gehad, haha, niet in the naughty way helaas. Opvliegers gehad, niet te filmen. Het enige voordeel ervan is dat ik geen gedoe meer heb met de menstruatie, dat is mooi meegenomen. Maar het komt allemaal wel weer terug zodra de chemo’s klaar zijn.

Vandaag weer heerlijk zonder nadenken naar de wc kunnen gaan. Ik verklaar me nader; de eerste week na de chemo moet je op een aparte wc (indien mogelijk) en dan met het deksel dicht 2 keer doorspoelen, om te voorkomen dat de chemo resten in de urine vernevelt door de lucht gaan tijdens het doorspoelen. Dat wachten tot je de 2e keer kan doorspoelen lijkt met de dag langer te duren. En wat ik dan ook nog deed voor de zekerheid was de bril afnemen met een Ajaxdoekje, omdat hier in huis kinderen lopen die ook wel een keer vergeten dat ze niet op ‘mijn’ wc kunnen.

Vanmorgen vlogen 2 meesjes af en aan, heel leuk om te zien hoe ze met een bek vol dunne takjes en mos door het gaatje schoten. Ook hebben ze het gaatje wat bijgeschaafd, misschien als een soort merkteken dat het huisje bezet is? De foto’s die ik heb genomen zijn jammerlijk mislukt, bewogen en onscherp. Morgen probeer ik het opnieuw.

Vanmiddag tegen de avond hadden we een afspraak bij de notaris, het testament vastleggen. We hadden al een testament van toen we net getrouwd waren en nog geen kids hadden, en het moest aangepast worden. Sommige regelingen zijn nu anders dan toen en 3 kids gekregen, het is goed als alles goed geregeld is. Je hoopt dat je het niet nodig gaat hebben voor je 90e of zo, maar dan nog is het goed als alles goed is geregeld.
Bij de notaris hoefden we maar even te wachten, en daarna zaten we aan tafel de papieren te bespreken. Nou ja, de notaris beantwoordde de vragen die Perry had en ik luisterde, zware kost hoor. Heel veel is langs me heen gegaan, ik had het dan weer heet en dan weer niet zo heet en had het liefst mijn pruik afgedaan. Toen we eindelijk klaar waren bleef hij nog even met de deurknop in zijn hand praten; ik had het liefst de deur open getrokken om naar buiten te gaan, de frisse lucht in. Het had niet langer moeten duren of ik was van mijn stokje gegaan denk ik. Wat voel je je dan moe als je in de auto zit, ik had zo kunnen slapen. Maar de wetenschap dat dit achter de rug is, is wel fijn.

0 gedachten over “hot

 1. marianne

  Ik hoop dat de komende nacht je wat beter bevalt en je kunt slapen zonder te denken dat je in de tropen belandt bent.Ben een beetje jaloers op jouw bewoonde vogelhuis. Ik denk dat ik hier een bordje hang met te huur erop want onze nestkasten zijn nog steeds niet goedgekeurd. Wat voor extra’s heb jij ermee uitgevoerd?
  Geniet maar lekker van het “drukke” gedoe van pa en ma mees ( zwart petje?? dan is het een koolmees anders pimpel ) Groetjes Marianne

 2. ina klugt

  onze lijster is inmiddels vertrokken naar het randje van het raam bij de wc. iets rustiger. ze heeft nu dus twee nesten gebouwd. Ik wens je enige verkoeling toe en ja, naar zo’n notaris is toch altijd een gedoe. ’t Komt soms zo dichtbij!.
  liefs
  InaK.